Guardiola udstikker ingen garantier til Agüero

Om Sergio Agüero er Manchester City-spiller i næste sæson, er et åbent spørgsmål, siger Josep Guardiola

Guardiola kan ikke love fast spilletid til den argentinske stjerne. Foto: TV3 Sport
Guardiola kan ikke love fast spilletid til den argentinske stjerne. Foto: TV3 Sport

Sergio Agüero er Manchester Citys største stjerne, men den argentinske angriber har mistet sin plads i startopstillingen, og intet tyder på, at det bliver ændret lige foreløbig.

Den 19-årige brasilianer Gabriel Jesus, der kom til i januar, har taget klubben og manager Josep Guardiola med storm med tre mål i to ligakampe.

Derfor vil Guardiola heller ikke love, at Agüero kan få nok kampe til, at argentineren bliver tilfreds.

- Jeg ved det ikke, om det er nok, når sæsonen er ovre, lyder det ifølge AFP fra den spanske manager.

- Jeg ser gerne, at han bliver, men jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske. Selv i min egen karriere (som spiller og manager, red.) vidste jeg ikke, hvad der skete, når sæsonen var ovre.

Dermed gør Josep Guardiola ikke noget for at lægge låg på rygterne om, at Agüero er utilfreds med sin situation, og at det kan føre til et brud efter sæsonen.

I kulissen spøger Real Madrid på rygtebasis. Spaniernes præsident, Florentino Pérez, har aldrig lagt skjul på sin kærlighed til Agüeros evner, men fortiden i Atlético Madrid kan blive en hindring.

Sergio Agüero skiftede til Manchester City fra Atlético Madrid i 2011, og han er nummer tre på listen over mest scorende spillere i Manchester Citys historie.

Argentineren har kontrakt frem til sommeren 2020.

Husker du denne vanvittige Agüero-kasse?

Direkte rødt til argentineren:

Se også: Gabriel Jesus: Guardiola var den eneste manager, der ringede

Holland - 13. feb. 2017 - kl. 08:30 Gjorde han seriøst lige det? Her er årets mest usportslige optræden

Forventningerne var tårnhøje til Guardiolas City inden sæsonen, men der er langt fra deres 5. plads til Chelsea. Foto: AP Sport og Spil Stor analyse af Premier League-toppen: Sådan står Manchester City i guldkampen

Det er set før. Arsenal kæmper længe med om mesterskabet, men sidst på sæsonen må truppen stå sammen bare for at sikre sig en top-4 placering. Foto: All Over Press Sport og Spil Jan Mølby: Derfor skal Wenger stoppe til sommer

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere