Guld værd! Schmeichel redder Leicester i overtiden

Den danske landsholdskeeper markerede sig med en flot reaktion i slutningen af opgøret mod Manchester United

Det havde været noget af en eventyrlig historie, hvis det havde lykkes Kasper Schmeichel at vinde det engelske mesterskab på Old Trafford.

Det glippede dog for den danske landsholdsmålmand at snuppe titlen søndag eftermiddag på det stadion, hvor farmand Peter har brilleret i flere sæsoner for Manchester United.

Premier League Schmeichel blev ikke mester på Old Trafford

Leicester måtte nøjes med 1-1 på 'Drømmenes Teater', og det resultat betyder, at de blå-blusede nu må vente og håbe på, at Tottenham dummer sig mod Chelsea mandag aften og smider point. Gør Christian Eriksen og co. det, kan Kasper Schmeichel og resten af Leicester-mandskabet kalde sig sensationelle Premier League-mestre anno 2016.

Ét point var dog også værd at tage med for udeholdet på Old Trafford, men det var tæt på at gå galt i overtiden at opgøret, da United sværmede om Leicesters mål.

Den danske keeper måtte da også vise sin store klasse, da han flot kom ud af sit mål og forhindrede en farlig United-mulighed af to omgange.

TV: Se Schmeichels flotte reaktion i videoen øverst i artiklen

 

Danskeren var fint tilfreds med sit holds præstation på Old Trafford søndag, og nu krydser han fingre for, at Chelsea mandag aften kan sende mesterskabet til Leicester.

- Jeg er sådan set ligeglad med, hvordan vi vinder titlen. Bare vi vinder den! Tottenham kan dog stadig tage på Stamford Bridge og vinde. Det er et godt hold. Men det er Chelsea også. Så vi håber på en sejr til dem eller uafgjort, sagde Schmeichel til engelsk tv.

TV: Se målene fra opgøret her:

52 kommentarer
Vis kommentarer