Gyldne Leicester-øjeblikke: Her er de uforglemmelige højdepunkter

Leicester City har oplevet talrige opture i denne jubel-sæson, og vi har udvalgt nogle af de allerstørste

5000.

Det var oddset på, at Leicester ville vinde det engelske mesterskab, før denne sæson blev sparket i gang. Det samme odds kunne du få, hvis du mødte Elvis nede på gågaden i Leicester by...

Det eksempel understreger med stor tydelighed, hvor stor Leicesters sensation er. Hvis du nu gik rundt og var i tvivl.

Selvom Claudio Ranieris tropper gennem hele sæsonen befandt sig i toppen af ligaen, undervurderede eksperter stadig miniput-holdet og forudså, at de ville falde sammen.

Men det gjorde Leicester ikke. Tværtimod.

De forsatte og satte sig på førstepladsen i 2016 - og der har de været siden. Mandag aften blev sensationen en realitet, da Tottenham ikke formåede at vinde mod Chelsea på Stamford Bridge. Dermed kan Christian Eriksen og co. ikke nå Kasper Schmeichel og resten af Leicester med to kampe igen.

De mange eftertragtede Leicester-stjerner vil ikke væk fra klubben, erklærer Leicesters thailandske ejer med det mundrette navn Aiyawatt Srivaddhanaprabha. (Foto: All Over Press) Premier League Leicesters ejere: Alle spillerne vil blive i klubben

Leicester City er engelske mestre for første gang i historien.

Højdepunkter har der været mange af for 'the Foxes' i denne sæson, hvor spillere som Jamie Vardy, Riyad Mahrez, N'Kolo Kanté og Kasper Schmeichel har imponeret stort. 

Manager Claudio Ranieri har dog understreget, at sammenholdet og fællesskabet på mandskabet har gjort, at lille Leicester er lykkedes med sensationen.

Vi har samlet nogle af de største hold-præstationer fra Leicesters side i denne sæson i videoen øverst i artiklen.

TV: Jublen ville nærmest ingen ende tage, da Leicester-spillerne endelig blev mestre. De fleste spillere var samlet hos Jamie Vardy, og her kan du se de fantastiske scener, der udspillede sig, da slutfløjtet i Chelsea - Tottenham sendte mesterskabet til Leicester.

 

2 kommentarer
Vis kommentarer