Håner Eriksen: Opfører sig som et barn

De engelske eksperter er hårde ved den formsvage dansker

Transfersagaen om Eriksen fortsætter.

Christian Eriksens kontrakt med Tottenham udløber efter denne sæson, og det synes aldeles usandsynligt, at danskeren forlænger aftalen med den engelske klub, som har været hans arbejdsgiver siden 2013.

Ifølge sportsavisen AS kommer Real Madrid ikke til at købe nye spillere til vinter - hverken Pogba eller Christian Eriksen. Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Smækker døren i: Ingen Eriksen til vinter!

Real Madrid bliver konstant nævnt som den varmeste bejler til Christian Eriksen, og dermed kan Danmark måske se frem til igen at få en spiller i den spanske kongeklub. Den seneste af slagsen var Thomas Gravesen, der forlod Real Madrid i 2006.

Artiklen fortsætter under billedet...

Christian Eriksen har haft et svært 2019. Foto: John Sibley / Ritzau Scanpix.
Christian Eriksen har haft et svært 2019. Foto: John Sibley / Ritzau Scanpix.


Men hvis danskeren skal skifte til en endnu større adresse end Tottenhams, skal han arbejde med sin attitude, siger den tidligere engelske landsholdsspiller Gary Neville.

- Han opfører sig som et barn, der ikke har fået det slik, han ønskede sig. Han ville til en større klub, og fik ikke det, han ville, konstaterer Neville, der stadig tror, at Eriksens drøm kan gå i opfyldelse, selvom formen er i frit fald.

- Helt sikkert. De ville tage ham i morgen, vurderer Neville, der tror, at Christian Eriksen først genfinder formen, når han har fundet en ny klub.

- Det tror jeg, han ville. For i øjeblikket er det, vi ser fra Eriksen, en spiller, der ikke tror på det, og som er uinteresseret. Men han kommer tilbage, når han har fundet en ny klub.

Hvis man spørger den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher, der nu gør sig som ekspert på engelske Sky Sports, bør Real Madrid dog holde sig fra at skrive kontrakt med Christian Eriksen.

- Eriksen er en god spiller for Tottenham, men der bliver talt om, at han er en spiller, der kan tørne ud for Real Madrid. Det er han slet ikke god nok til. Hvis han var god nok og kun et år fra kontraktudløb, ville Real Madrid have betalt for ham, siger Jamie Carragher til Sky Sports og tilføjer:

- Der er snak om, at han måske skifter til Real Madrid på en fri transfer, men på en fri transfer er alle interessante. Han ønskede at skifte klub i sommer, og han talte selv om det, men der var ingen, der ville have ham.

Men det bliver næppe i januar, at Eriksen fuldfører drømmeskiftet til Madrid.

Således skriver Madrid-avisen AS mandag, at klubpræsident Florentino Perez har smækket pengekassen i, og helt afviser at købe ind i januar.

27-årige Christian Eriksen har fået en blandet start på sæsonen i Tottenham. Søndag spillede han en anonym kamp, da Spurs tabte 1-2 til Liverpool FC.

Franck Ribery fik rødt efter slutfløjtet og kan formentlig se frem til en længere karantæne. Foto: JENNIFER LORENZINI/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Lang karantæne venter: Ribery angriber dommer efter slutfløjt

Lars Olsen skifter jobbet på Færøerne ud med et i Esbjerg. Foto: ELOY ALONSO/Ritzau Scanpix Superligaen Lars Olsen er ny cheftræner for Esbjerg

Det er ikke så sjovt at være Christian Eriksen i øjeblikket. Foto: PAUL CHILDS/Ritzau Scanpix Premier League Uenige om uinteresseret Eriksen: - Køb ham ikke

Smilene er helt væk hos Tottenham i øjeblikket. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Totalt ydmyget - derfor sejler Tottenham

81 kommentarer
Vis kommentarer