Håner spiller med død søn: Nu risikerer han livstid

En West Ham-fan risikerer livsvarig karantæne fra klubbens kampe efter at have provokeret en modstanders spiller med hans døde søn

Følg Fodbold
Følg Premier League

Det vakte opsigt på årets anden dag, da Premier League-kampen mellem West Ham og West Bromwich blev afbrudt, fordi midtbanespilleren Jake Livermore, der netop var skiftet ud, pludselig var at finde på tilskuerpladserne i infight med hjemmeholdets fans.

Livermore blev efterfølgende eskorteret væk fra området, men siden er ansvaret for bataljen flyttet en anelse, og nu lurer en længere karantæne til en af West Hams tilskuere.

Ifølge Daily Telegraph kan der blive tale om livstidskarantæne til tilskueren, der hånede Livermore med dennes søn, der på tragisk vis døde som lille baby i 2014.

- West Ham kan bekræfte, at den person, der var involveret i en batalje med Jake Livermore i løbet af kampen straks blev identificeret og fjernet fra stadion, lyder det fra en talsmand for klubben.

- Spilleren har har fortalt, at han ikke ønsker at gøre dette til en politisag, men i betragtning af påstandenes karakter, så vil klubben fortsætte med at undersøge sagen, inden der bliver truffet de nødvendige foranstaltninger, lyder det fra West Ham.

Og West Bromwich bakker deres spiller op.

- Han har erkendt, at han gik op og konfronterede en fan, der valgte at kommentere omkring hans spædbarnssøn. Klubben tror, at alle rigtige fodboldfans kan forstå den reaktion, lyder det.

West Bromwich fortæller, at de er meget glad for måden, som West Ham har håndteret det på, og de vil nu ikke sige mere om sagen, bortset fra til det engelske fodboldforbund, FA, der har bedt om en afklaring af sagen.

West Bromwich, Livermore og West Ham har fået frem til torsdag aften klokken 18 til at komme med deres version af sagen.

Jake Livermore på det engelske landshold mod Brasilien i november. Foto: AP
Jake Livermore på det engelske landshold mod Brasilien i november. Foto: AP

Liverpools forsvar sejler: Her skal Klopp forstærke sig i januar

United viser muskler: Sådan skal Mourinho handle i januar

Det var tilbage i maj 2014, at Livermores søn døde under fødslen. Året efter fik de at vide, at dødsfalden kunne være undgået, og så vendte midtbanespilleren sig mod kokainen.

- Det var som at komme ud af fængsel. Det gik endelig op for folk, at noget ikke fungerede i mit hovede. Det var en lettelse for mig. Stofferne var ligegyldige. Det kunne have været stoffer, et våben, et biluheld, eller hvad ved jeg. Det var selvdestrueringsknappen, der var problemet, har Livermore tidligere fortalt.

Kokainen gjorde, at Livermore fik karantæne. Senere fik han dog karantænen nedsat, da det blev vurderet, at sønnens dødsfald var en plausibel forklaring.

Engelsk landsholdsspiller testet positiv for kokain

Rooney taler første gang efter skandalen: Jeg svigtede børnene

Afslører: 16-årige Eriksen pissede på stjernen

Mere fra Ekstra Bladet+

Dem, der i sidste ende betaler regningen for det politiske svigt, er patienterne

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind