Hård kritik af Van Gaals spillerbehandling

Den tidligere hollandske landsholdsspiller, Willem van Hanegem, kritiserer sin landsmand for hans manglende respekt for spillerne

Louis van Gaal får kritik (Foto: AP)
Louis van Gaal får kritik (Foto: AP)

Louis van Gaal behandler ikke sine spillere ordentligt, mener den tidligere hollandske landsholdsspiller og træner, Willem van Hanegem.

Van Gaals 71-årige landsmand, som var aktiv i 1960'erne og 1970'erne, mener ikke, at den hollandske manager har nok respekt overfor spillere som Radamel Falcao og Angel Di Maria, men det gælder også Van Gaals egen assistent Ryan Giggs, som heller ikke får nok anerkendelse.

Se også: Bendtner glad: Nu er han rigtig 'Lord'

Van Hanegem mener, at Louis van Gaals trænerstil påvirker klubben negativt.

- Falcao har bevist over de seneste fem år, at han er en af de bedste angribere i verden. Men i United bliver han behandlet, som om han var købt fra en klub i fjerde division. Nogle gange får han få minutter. Nogle gange får han lov til at starte. Andre gange sidder han 90 minutter på bænken, eller endnu værre på tilskuerpladserne.

Se også: United-legende kritiserer Van Gaals indkøb

- Jeg kan se, at der er spillere i United, der ikke er glade. Di Maria var en af de vigtigste spillere i Real Madrid. Under VM var han den bedste spillere på hele Argentinas hold. Men i United har han ofte ikke været i stand til at lave en aflevering på over 20 meter, siger Van Hanegem til Daily Mirror.

32 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere