Han er fodboldens flinkeste mand: Nu afslører de hans sorte side

Chelseas N'Golo Kanté har flere gange vist, at han ikke jagter rigdom og prestige - men holdkammeraterne Willian og David Luiz fortæller nu, at han på et enkelt punkt skiller sig ud

N'Golo Kanté  er kendt som en uselvisk slider på banen og en genert og uegennyttig mand udenfor. Men han har åbenbart en svaghed. Foto: Tim Ireland/AP/Ritzau Scanpix
N'Golo Kanté er kendt som en uselvisk slider på banen og en genert og uegennyttig mand udenfor. Men han har åbenbart en svaghed. Foto: Tim Ireland/AP/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Premier League

Ordentlighed og stjernestatus er to begreber, der kun yderst sjældent går hånd i hånd.

Men med N'Golo Kanté er det netop tilfældet.

Ifølge Football Leaks afslog den franske midtbaneslider at få sin løn fra Chelsea udbetalt via et holdingselskab i skattely. En manøvre, der kunne have sikret ham mere end syv millioner kroner om året.

Desuden er berømmelsen ikke steget ham så meget til hovedet, at han som mange af sine højtskrydende holdkammerater lader sig befordre rundt i luksusbiler. Han har i stedet en Mini, som han stædigt har holdt fast i, mens holdkammeraterne farer rundt i mærker som Mercedes, Aston Martin, Porsche og Lamborghini.

Altså en mand med fødderne solidt plantet på jorden - han var i øvrigt også for genert til at bede om VM-trofæet, da Frankrig havde slået Kroatien i VM-finalen, og der var foto-muligheder. Her måtte holdkammerat Steven N'Zonzi tage trofæet og give det videre til den generte Kanté.

Alligevel - bag al denne generthed og ordentlighed - har holdkammeraterne i Chelsea fundet ind til et enkelt punkt, hvor N'Golo Kanté alligevel viser en anden side af sig selv.

Det forklarer David Luiz og Willian til Chelsea TV.

Her fortæller Luiz, at han ikke kan finde ud af at lave mad - og derfor sammen med landsmanden Willian har købt sin egen restaurant, Babbo, der ligger i Mayfair-kvarteret i det centrale London.

Herunder er N'Golo Kanté på plads i Babbo sammen med nuværende og tidligere Chelsea-spillere.


- Spillerne elsker det. Normalt kommer de her og nægter at betale. Især N'Golo, siger Luiz og bliver suppleret af Willian.

- Hvis man beder N'Golo om at betale, så kan han ikke lide det. Så reagerer han med ... 'Virkelig? Skal jeg betale? Nej, nej. Du og David er gode af jer. I har gode hjerter'.

Hvorvidt N'Golo Kanté rent faktisk slipper af sted med at spise gratis i den dyre restaurant, kommer de to ejere ikke ind på. Men mon ikke, at den 27-årige franskmand selv uden skattely har penge nok til at betale sin regning.

Er stjernen splittergal? Raser over bizar video

Liverpool forhandlede utrolig Barcelona-klausul

Mistanke om korruption: FIFA-dommer anholdt

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind