Han skal redde PL-klub fra afgrunden

Leon Britton kan nu se frem til rollen som midlertidig manager i Premier League-klubben Swansea, der onsdag fyrede Paul Clement som manager

Mens Swansea leder efter en ny manager til at tage over efter, at man onsdag valgte at fyre Paul Clement, så har man valgt at indsætte klubbens midtbaneveteran Leon Britton som en slags overgangsfigur.

Det bekræfter klubben på dens officielle hjemmeside.

Der bliver formentlig ikke tale om en lang periode for Britton, der i denne sæson har spillet fire kampe i Premier League for holdet - og den seneste er tilbage i midten af oktober, så der er ikke tale om en spiller, man kommer til at savne på midtbanen.
 

Leon Britton bliver midlertidig træner for Swansea efter klubben torsdag fyrede Paul Clement. Foto: All over Press
Leon Britton bliver midlertidig træner for Swansea efter klubben torsdag fyrede Paul Clement. Foto: All over Press
 


Første opgave for 35-årige Leon Britton bliver i den kommende weekends kamp mod Crystal Palace, hvor han skal forsøge at få vendt den dårlige stime, som Swansea er inde i, hvor det i de seneste 11 kampe er blevet til ni nederlag.

Britton kender desuden Swansea særdeles godt, da han har været en del af klubben siden 2002, hvor kun en kort afstikker til Sheffield United på et enkelt år har afbrudt hans loyalitet overfor klubben.

Som favoritter til rollen som manager er Ronald Koeman og Slaven Bilic begge blevet nævnt som favoritter til at tage jobbet af det engelske medie Sky Sports.

Michael Laudrup nåede at føre Swansea til Liga Cup-triumfen i 2013. Foto: AP Premier League Michael Laudrup om svanens død: Derfor er det gået galt
Premier League Zankas vilde melding: Gratis øl til alle medrejsende fans!
Hør, hvem Ekstra Bladets Premier League-eksperter peger på til efterårets hold. Sport og Spil 90 minutter om Premier League: Her skal din klub købe ind

0 kommentarer
Vis kommentarer