Har du set noget lignende? Chelsea-stjernen vækker forargelse

Francesc Fábregas lignede en mand, der meget hellere ville lave alt muligt andet end at rende forgæves i Manchester Citys trekanter

Enhver der har stået på en fodboldbane mod en klart bedre modstander kender fornemmelsen.

Jeg får aldrig fat i bolden. Når jeg når derhen, griner min modstander af mig og triller den videre. De er større, stærkere, hurtigere og klogere end mig.

Sådan havde spanske Francesc Fábregas det søndag eftermiddag.

Eller...sådan så det ud for den ellers dygtige fodboldspiller i kampen mod Manchester City.

Han havde ikke nogen god kamp. Slet ikke. Det var der ikke nogen i Chelsea-trøjen, der havde.

De var til grin. City havde bolden i 71 procent at tiden - men vandt kun kampen 1-0. Til gengæld havde Chelsea slet ikke en afslutning inde for målrammen.

Da der resterede et kvarters tid af kampen blev forskellen på de to hold udstillet i en kort sekvens.

Her blev Fábreas spottet i nærheden af bolden. Vel noget af det tætteste han var på den søndag. Men det var ikke lyst eller vilje, der strålede ud af ham.

Anti-fodbold
- Det var anti-fodbold, sagde Jamie Redknapp.

- Det var en forbrydelse mod fodbolden, det de (Chelsea, red.) bedrev i dag...det var som om de slet ikke ville frem overhovedet. Chelsea gav City tre point, inden kampen gik i gang, sagde tv-eksperten.

Det bakkede en anden tidligere fodboldstjerne Gary Neville op om.

- Chelsea har ikke gjort det godt i dag. Vi ser år efter år mange hold spille mere defensivt, fordi de spiller mod et bedre hold. Jeg har kritiseret Newcastle tidligere. Men det her er skamfuldt for Chelsea. Det er det virkelig. Det er uacceptabelt. Det har ikke noget med noget at gøre.

- Se på dem. Der er ikke noget som helst i mig der ser dem og tænker, at det er rigtigt. Det er det bare ikke, lød de hårde salver fra den tidligere Manchester United-anfører.

Kampen fik efterfølgende Eden Hazard til at komme med følgende kritik af Chelsea

Vilde tal: City-stjernen i bemærkelsesværdig rekord

Krise i Conte-land: Nederlag til City og CL langt væk