Har fået nok: Drastisk tiltag i United

Ifølge den engelske avis Daily Mirror planlægger Manchester United-fans en storstilet protest i forbindelse med den kriseramte klubs kamp mod Wolverhampton i næste weekend

Manchester United tog en storsejr i weekenden, da League One-holdet Tranmere Rovers blev ydmyget med tenniscifrene 0-6 i FA Cuppen. I Premier League går det dog knap så godt, og i weekenden planlægger fans af den engelske storklub en protest mod de amerikanske ejere. Video: Discovery Networks Danmark

Køb adgang til at se AGF, Brøndby og FCKs kampe til Atlantic Cup her.

Manchester Uniteds tilhængere har fået nok af den triste situation i den engelsk storklub.

United er de seneste sæsoner sagtet agterud og er meget langt fra den position i toppen af engelsk og europæisk fodbold, som de mange fans har været vant til.

Denne sæson har indtil videre været katastrofal for De Røde Djævle, der sidste onsdag tabte 0-2 hjemme til Burnley i Premier League.

Fansene har fået nok af deres amerikanske ejere og af viceformand Ed Woodward, som de holder ansvarlig for de magre resultater, de dårlige indkøb og den sportslig slingrekurs.

Premier League Hætteklædte fans i barskt hærværk mod United-boss

Derfor planlægger de ifølge Daily Mirror en stor protest i forbindelse med hjemmekampen mod Wolverhampton 1. februar.

Initiativtagerne opfordrer deres United-medfans til at forlade Old Trafford i det 58. minut. Tallet 58 har en særlig betydning i Manchester Uniteds historie, da flykatastrofen i München, der kostede mange af klubbens store spillet livet, skete i 1958.

De døde United-helte vil blive mindet i forbindelse med kampen mod Wolverhampton, og netop derfor har initiativtagerne til protesten valgt 58. minut for at få den størst mulige effekt.

De håber, at flere tusinde vil forlade deres sæder i protest mod Glazer-familien og den måde, som de kører Manchester United på.

Onsdag aften nåede klubben et nyt lavpunkt, da de tabte til Burnley, og adskillige tusinde valgte at forlade Old Trafford i utide.

Ikke i protest, men i skuffelse over en ny svag United-indsats.

Der blev under kampen sunget anti-Glazer-sange, ligesom tilhængerne krævede Woodwards afgang.

Glazer-familien tog kontrollen over Manchester United i 2005. For dem har det været en god forretning, men United-folket mener, at de har brug for andre ejere for at komme tilbage på tidligere tiders niveau.

Se Danish Fight Night 1. februar med Sarah Mahfouds VM-brag og syv andre profkampe. Køb adgang lige her

Der er et bånd mellem Dortmund- og Brøndby-fans. Den tyske klubs tilhængere støttede fredag aften deres danske fanvenners kamp mod Red Bull. Foto: Leon Kuegeler / Ritzau Scanpix Brøndby Udenlandsk støtte: Fingrene væk fra Brøndby!

Christian Eriksen var en torn i øjet på Real Madrid, da Tottenham mødte dem i Champions League for få sæsoner siden. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Medie afslører: Derfor kiksede Eriksens Real Madrid-skifte

Foto: Jens Dresling FC København Parken ændrer efter kritik

49 kommentarer
Vis kommentarer