Har købt angribere for 2,9 mia. kroner: Her er dommen over City-angriberne

Håbet er lyseblå: På trods af flere økonomisk fejlindkøbte angribere de seneste år, fortsætter Manchester City handlerne i den dyre ende

Den tidligere Swansea-angriber Wilfried Bony er seneste nye angrebsansigt i Manchester City. Ivorianeren har kost knap en kvart mia. kr. (Foto: AP)
Den tidligere Swansea-angriber Wilfried Bony er seneste nye angrebsansigt i Manchester City. Ivorianeren har kost knap en kvart mia. kr. (Foto: AP)

Kvalitet koster, men der er ingen garanti for succes, selv om man har betalt flere hundrede millioner kroner. Spørg bare Manchester City om det.

De engelske mestre har siden sommeren 2008 brugt over 2,9 mia. kr. på nye angribere, men træfsikkerheden har været nogenlunde lige så skidt, som den mange af nyindkøbene har udvist i modstanderens straffesparksfelt på Etihad Stadium.

Transfervinduets dyreste mand, Wilfried Bony, i sin nye trøje (Foto: AP)
Transfervinduets dyreste mand, Wilfried Bony, i sin nye trøje (Foto: AP)
 

I det netop afsluttede transfervindue blev Wilfried Bony økonomisk topscorer. Den 26-årige ivorianer blev den dyrest handlede spiller, da han skiftede Swansea ud med Manchester City.

Transfer-overblik: Så meget brugte Premier League-klubberne

De engelske mestre har betalt 248 mio. kr. for den mørke bomber, der lige nu er med sit land til de afrikanske mesterskaber i Ækvatorialguinea. Han har derfor fortsat sin første kamp i City-trøjen til gode, men hans debut bliver imødeset med spænding.

For i den del af Manchester er håbet altid lyseblåt, og det kan i det mindste ikke gå værre, end det er gået flere gange de seneste sæsoner, når City har brugt millioner af kroner på nye angribere.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time