Hattrick i weekenden: Nu har han scoret 25 sæsoner i træk

43-årige Jamie Cureton scorede i Premier League i 1994/1995 og har scoret i samtlige sæsoner siden da. I weekenden blev det til hattrick

Jamie Cureton har i scoret i samtlige sæsoner siden 1994. Cureton sagde nej tak til Manchester United, og så havde den unge angribers far pludselig Alex Ferguson i røret.  TONY O'BRIEN / Ritzau Scanpix
Jamie Cureton har i scoret i samtlige sæsoner siden 1994. Cureton sagde nej tak til Manchester United, og så havde den unge angribers far pludselig Alex Ferguson i røret. TONY O'BRIEN / Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Premier League

Han scorede for Norwich i Premier League i midten af 90'erne og var også på det engelske U18-landshold. I weekenden lavede han så hattrick for Bishop's Stortford i den syvendebedste engelske række.

Angriberen Jamie Cureton er efterhånden blevet 43 år, og han har scoret i alle Englands otte øverste rækker, ligesom han har scoret i hver eneste sæson siden 94/95-sæsonen - det vil sige 25 sæsoner i træk.

Målene i weekenden gør, at han er oppe på 350 mål i karrieren, og målet er nu at nå 400 mål.

- Hvis jeg stadig spiller om nogle år, så vil det være en milepæl, jeg har i hovedet. Så vil jeg tænke 'jeg kan gøre det', og formentlig vil jeg forsøge at presse mig selv til at opnå det, siger Cureton til BBC.

- Hvis jeg scorer 10-15 mål mere i denne sæson, og så 20 i næste sæson, så vil det blive en smule mere seriøst at tale om det.

- Og hvorfor ikke? Jeg ville hade at komme meget tæt på det og så stoppe karrieren. Det er en ting at jagte, og jeg elsker udfordringer, siger Cureton.

Han lover at fortsætte lidt endnu - i det mindste frem til 45-års-fødselsdagen.

Udover de mange mål så nærmer han sig også en stor milepæl omkring antallet af kampe, hvor han står noteret for 975 kampe og altså nærmer sig de 1000.

- Der er nok kampe dette år, så længe jeg holder mig skadesfri. Hvis jeg kan få mindst 20 kampe mere i denne sæson og nå det i denne sæson, så vil det være fantastisk, siger Cureton.

- Jeg spiller så længe, jeg kan, og folk har fortalt mig, at jeg stadig vil spille, når jeg er i 50'erne, så man ved aldrig, fortæller den 43-årige målsluger.

Her kan du se Jamie Cureton-scoringer fra weekenden - det er ikke helt dumt vel?

 

Den engelske angriber er en af kun to spillere, der var med helt tilbage i computerspillet FIFA 96 og stadig er aktiv. Den anden er den tidligere landsholdsangriber for Japan, Kazuyoshi Miura, der i en alder af 51 år stadig spiller for Yokohama FC.

- Jeg er meget stolt af den statistik, for jeg er lidt af en spillefreak og spiller både FIFA og Pro Evolution Soccer.

- Jeg håber, at Miura går på pension, så jeg kan være den sidste, der er tilbage.

Jamie Cureton nåede udover Premier League for Norwich også at spille og score for klubber som Bristol Rovers, Reading, QPR, Swindon og Colchester, inden han vendte tilbage til Norwich. Siden har han spillet for diverse mindre klubber og er nu blevet spillende manager i Bisho's Stortford, ligesom han også hjælper til som træner på Arsenals U16-hold.

Sagde nej til Real Madrid: Nu får han wrestling-debut

 

Danske Mads' kometkarriere: Nu henter han spillere for 400 millioner

Superligaen indefra: Han kan blive Superligaens næste 100 mio. spiller

Her er skrækbillederne: Topspiller fik øre flået af i debut

Gør dig klar til søvnløse nætter: Sådan er det nye Football Manager

Mere fra Ekstra Bladet+

Der skides grønne grise i Statsministeriet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind