Annonce:
Annonce:

Hektisk afslutning: Stor usikkerhed om transfer-ændring

Det kan betyde færre panikkøb, at transfervinduet i Premier League lukker før første kamp, spår Mads Junker

Manchester City og Liverpools transfervindue lukker ligesom de øvrige engelske klubbers en del før det øvrige Europas. Foto: Carl Recine / Ritzau/Scanpix
Manchester City og Liverpools transfervindue lukker ligesom de øvrige engelske klubbers en del før det øvrige Europas. Foto: Carl Recine / Ritzau/Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Der var udbredt lettelse at spore blandt Premier League-managerne, da det sidste efterår blev besluttet, at transfervinduet for klubberne i den bedste engelske række denne sommer ville lukke, dagen før første spillerunde fløjtes i gang.

Managerne var trætte af, at deres bedste spillere potentielt kunne ryge ud døren tre kampe inde i sæsonen og efterlade store huller på holdkortet, der ville være svære at udfylde.

Så hvor klubberne sidste sommer kunne købe spillere frem til midnat 31. august, er der i år deadline torsdag 9. august klokken 18 dansk tid.

Den tidlige lukning af transfervinduet kan betyde, at Premier League-klubberne vil lave færre panikkøb, spår fodboldekspert hos Discovery Mads Junker.

- De sidste par dage, inden vinduet lukker, er hektiske per definition. På den front ændrer det ikke noget, at man rykker deadline frem.

Annonce:

- Men holdene vil ikke som tidligere gå ud og eksempelvis købe en ny angriber, fordi ham, man har på holdet, ikke har scoret i de første to kampe, siger Junker.

Han spår i stedet, at Premier League-holdene vil ruste op inden sæsonstart, så de i virkeligheden har for mange spillere.

- Så kan man godt starte med tre højrebacks på holdet og så sælge én efter et par kampe til et hold udenfor England, siger Mads Junker med henvisning til, at transfervinduet i de andre store, europæiske ligaer er åbent indtil 31. august.

Det giver Premier League-klubberne mulighed for stadig at sælge spillere ud af landet efter 9. august.

Michael Stensgaard, der er spilleragent, mener, at transfervinduets tidlige lukning i England ligefrem kan blive fordel for holdene i resten af Europa.

- Det har stor betydning i de andre ligaer. De kan købe stadig købe spillere, efter de købestærke engelske klubber er færdige med at handle, så det fjerner lidt af stressniveauet.

Annonce:

- Men der er også stor usikkerhed om, hvordan markedet reagerer, fordi man ikke har prøvet det før, siger Michael Stensgaard.

Premier League-sæsonens første kamp finder sted fredag 10. august, når Manchester United hjemme møder Leicester klokken 21 dansk tid.

Klar på at forlade Brøndby: Franske klubber jagter stjernen

Kæmpe transfer officiel: Stjerner bytter plads i topklubber

Tror Bendtner bliver solgt snart: 'Det er sidste mulighed'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: