Hello, ladies! Klopp på charmetur i Liverpools natteliv

Den nye Liverpool-manager havde fredag en af de lange dage på jobbet - en dag der sluttede på en pub

Jürgen Klopp er ankommet, skulle vi hilse og sige fra Liverpool. (Foto: Instagram)
Jürgen Klopp er ankommet, skulle vi hilse og sige fra Liverpool. (Foto: Instagram)

Lad os bare slå fast for dem, der har været sneet inde i et par dage, eller har sovet, at Jürgen Klopp er ankommet til Liverpool og har taget alle fans med storm.

Stort set alt, hvad den karismatiske tysker har gjort og sagt, siden det blev annonceret, at han var ny Liverpool-manager, er blevet mødt med klapsalver og taksigelser.

Klopp ankom i privatfly til John Lennon Airport torsdag først på aftenen, blev kørt til sit hotel i Hope Street, hvor han underskrev en kontrakt, der binder ham til Liverpool FC i tre år - med option på et år mere.

Fredag formiddag, på John Lennons 75 års-fødselsdag, var der pressemøde, hvor Klopp hældte one-linere ud over engelsk presse om eksempelvis, at han er 'The Normal One', i modsætning til Jose Mourinho, der kaldte sig 'The Special One', da han i sin tid ankom til Chelsea.

Jürgen Klopp imponerede på sin første dag i Liverpool (Foto: AP) Premier League - 9. okt. 2015 - kl. 17:41 Liverpool lægger sig ned: Sådan tog Klopp klubben med storm

Byen og fansene fejrede fredag den succesrige, tidligere Dortmund-træner, som om han var John Lennon selv, der blev taget billeder med klubbens topfolk, hvor Klopp tager sig ud som klubbesn stærke mand fra dag et.

Efter en lang fredag tog Klopp ellers videre på bar for lige at være i øjenhøjde med fansene fra første færd, som det kan se på billedet her på artiklen.

Nærmere bestemt indfandt den 48-årige tysker sig på The Old Blind School pub i byens centrum, hvor de lokale 'birds' selvfølgelig sagde velkommen og stod i kø for at få en selfie.

@blindschooll1 #kloppforthekop #klopp #liverpool #liverpoolfc @x_kelley_x @rebeckahvaughan #liverpoolmanager

A photo posted by ??? Kirsty Lucas ??? (@lukirsty89) on

Som her Instagram-brugeren Kirsty Lucas.

Lørdag var det så fodbold, der var i centrum, da Klopp så klubbens U18-hold vinde 1-0 over Stoke.

Jürgen Klopp skal første gang for alvor i ilden 17. oktober, når Liverpool spiller ude mod Tottenham. Holdet er blød mellemvare i Premier League, men afstanden til topholdet Manchester City er foreløbig ikke på mere end seks point.

25 kommentarer
Vis kommentarer