Annonce:
Annonce:

Her er Solskjærs nye drømmeløn

Ole Gunnar Solksjær kan se frem til en nydelig løn, men han vil kun tjene det halve af, hvad José Mourinho tjente

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Oven på den overraskende Champions League-triumf ude mod mægtige Paris Saint-Germain har diverse fodboldeksperter haft travlt med at fortælle, at det nu er sikkert, at Ole Gunnar Solskjær bliver permanent Manchester United-manager.

Også Daily Mirror slår fast, at Solskjær fortsætter, og de kan endda afsløre den norske træners løn.

- Midlertidig boss Solskjær bliver permanent United-boss og får en årlig løn på 65 millioner kroner, lyder det.

Inden nordmanden glæder sig alt for meget, så peger avisen på, at hans forgænger José Mourinho altså tjente det dobbelte med 130 millioner kroner om året.

Også United-back Luke Shaw er sikker på, at Solskjær fortsætter.

Annonce:

- Vi elsker alle Ole, og vi elsker det arbejde, han har lavet foreløbig. Jeg tror ikke, at jeg behøver sige så meget. Det virker sikkert, at han får jobbet, siger Shaw.

Solskjær tabte kun en af sine første 17 kampe som manager og havde blandt andet ni udesejre i træk inklusiv opgørene mod klubber som Tottenham, Arsenal, Chelsea og Paris SG.

Ole Gunnar Solskjær kan se frem til et stykke mere end en million kroner om ugen, når han bliver permanent Manchester United-manager. Foto: AP
Ole Gunnar Solskjær kan se frem til et stykke mere end en million kroner om ugen, når han bliver permanent Manchester United-manager. Foto: AP
 

Søndag tabte han dog for anden gang med Manchester United, da det blev 0-2 ude mod Arsenal, og man er nu nummer fem med et point ned til Chelsea og henholdsvis to og tre point op til Arsenal og Tottenham på fjerde- og tredjepladsen.

Næste United-kamp er ude mod Wolverhampton på lørdag, og ifølge den tidligere United-spiller Gary Neville skal den kamp lige overstås, før nordmanden bliver officiel som ny boss, for så er der landskampspause.

- Oles resultater indtil videre er nok til at kunne vinde Premier League. Jeg bliver overrasket, hvis han ikke har jobbet i løbet af et par uger, sagde han i forbindelse med Uniteds kamp mod PSG 6. marts.

Annonce:

Solskjær var oprindelig på kontrakt i Molde, da han blev hentet til United som midlertidig løsning. Det har tidligere været fremme hos Skysports, at United betalte 14,8 millioner kroner for at købe nordmanden fri frem til sommer, mens det koster 59,5 millioner kroner yderligere til Molde at hente Solskjær permanent.

Vil du vide mere om, hvorfor nordmanden får jobbet permanent i United, så kan du her læse mere om, hvordan Solskjær formår at smøre folk - han kender simpelthen de rigtige folk og trykker på de rette knapper, som du kan læse LIGE HER

Schmeichel svarer tv-ekspert igen: - Forstår det ikke

Roser Schmeichel: - Bedre end de Gea

Hareide glæder sig: - Som at sidde på toppen af en vulkan

Stjernen utro mod gravid kæreste: - Undskyld

Drømmejobbet i United - sådan var det

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: