Her er Zlatan ikke nummer et: Se listen med de rigeste sportsstjerner

Zlatan Ibrahimovic er blandt de rigeste sportsstjerner i England, men han er ikke nummer et

Den svenske superangriber Zlatan Ibrahimovic, der er i gang med sin første og måske eneste sæson i Premier League, er sprunget direkte ind i toppen af The Sunday Times liste over de rigeste sportsfolk i England.

Zlatan må dog se sig slået på stregen af den lynhurtige Formel 1-kører Lewis Hamilton, der topper listen med hele 1.150.028.687 kroner mod Zlatans ’sølle’ 965.672.943 kroner.

Mercedes-køreren, der stadig er med i kampen om sit fjerde verdensmesterskab, har i år set sin formue vokse med 219.471.123 kroner, hvilket er mere end dobbelt så meget, som listens 3. plads har tjent de sidste 12 måneder.

Se den voldsomme takling, der kan ende svenskerens karriere:

Og det er her, listens anden Manchester United-stjerne residerer. Ikke nok med at Zlatan har taget hans plads på holdet, så har han også taget hans plads på listen over de rigeste sportsstjerner – men mon ikke Wayne Rooney overlever sin 3. plads, ellers har han trods alt 816.432.579 kroner, som han kan bruge på at blive glad igen.

The Sunday Times Sport Rich List 2017 indeholder 7 andre navne fra forskellige sportsgrene, der er dog flest fra fodboldverdenen inklusiv to trænere. Hvis du vil se resten af liste, så kan du finde den her.

Med udsigten til, at Zlatan måske har spillet sin sidste kamp, så er klubben på udkig efter den næste store angriber: Manchester United vil sprænge banken: Gigantisk bud på teenage-sensation

Der er endnu håb for dem, der gerne ser den store svensker tilbage på grønsværen: Agent: Zlatans karriere reddet

Jan Mølby er ikke en af dem, der tror på, at Zlatan spiller i Manchester United-trøjen igen. Læs ekspertens vurdering her: Mølby: Her er Zlatans fremtid