Historisk: City-kreatør sætter vild rekord i Premier League

Den kreative midtbanespiller David Silva fra Manchester City har som den eneste spiller nogensinde vundet 25 kampe i træk

David Silva har som den første spiller i Premier League-historien vundet 25 kampe i træk. Foto: AP
David Silva har som den første spiller i Premier League-historien vundet 25 kampe i træk. Foto: AP

David Silva har leveret mange gode ting for Manchester City, og det har resulteret i mange sejre. Nærmere bestemt næsten kun udelukkende sejre.

Ifølge The Times har David Silva vundet hele 25 kampe i træk, hvor han har spillet, og det er aldrig sket før, siden ligaen begyndte i 1888.

Den 32-årige spanier har overgået den tidligere Manchester United forsvarer Phil Neville, der tilbage i slutningen af 1990'erne havde en vinderstime på 20 kampe.

Det skal dog også nævnes, at David Silva stort set har startet inde i alle 25 kampe, hvor det er blevet til sejre for City.

Phil Neville blev skiftet ind en del gange i sin tidligere rekordstime.

Afgører kampe for City
Træner for Manchester City, Josep Guardiola, har tidligere udtalt, at David Silva har stor værdi for klubben i de afgørende sekvenser af kampen.

- Han er en speciel fyr. Vi kan ikke benægte, at han har været her i otte år, spillet mange kampe, har en masse erfaring og en stor personlighed, som han kan bruge i dårlige momenter af kampene, siger Josep Guardiola ifølge Goal.

David Silva har i denne sæson spillet 21 kampe for Manchester City i Premier League.

Her har han scoret fem mål og været oplægger til otte mål. Derudover har han været med til at skabe hele 38 chancer i åbent spil.

Midtbanespilleren har dog ikke været med for Manchester City i de to seneste kampe, da Silva har haft mave- og hofteproblemer.

I den ene kamp vandt Manchester City ikke, da det blev til et pointtab mod Burnley 3. februar.

Premier League Schmeichel dummer sig i City-målshow

Champions League Grådig storklub straffet efter Champions League-brøler

Champions League Vild billet-finte: Så blev det lige 300 kr. billigere

Premier League Lettet Eriksen: Nu lysner det

6 kommentarer
Vis kommentarer