Hjem til skideballen: PL-stjerne besvimet af druk på gaden

Blev fra Tenerife lagt ud på nettet af ung pige, mens han lå bevidstløs på asfalten - Aston Villa kalder Jack Grealish hjem til kammeratlig samtale

Her holder Jack Grealish balancen i en duel mod Quens Park Rangers. Det gjorde han angiveligt ikke søndag aften på Tenerife (Foto: AP)
Her holder Jack Grealish balancen i en duel mod Quens Park Rangers. Det gjorde han angiveligt ikke søndag aften på Tenerife (Foto: AP)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Senest blev han i april foreviget, mens han sniffede noget, der lignede lattergas. Det kostede Aston Villa-spilleren Jack Grealish det, der i socialdemokratiske jargon hedder ‘en kammeratlig samtale’ med manager Tim Sherwood.

Og nu er den helt gal igen for den 19-årige kantspiller, der tilsyneladende er løbet helt ud over sidelinjen under en ferie på Tenerife.

Her har en yngre kvinde tweetet et par mindre heldige fotos af den yngre herre, der ligger døddrukken på gaden overfor hendes ejendom.

Da Aston Villa-fans genkendte den bevidstløse mand, brød helvede løs. Og nu skal Mr. Grealish for alvor hjem til skideballen.

Klubben bekræfter med følgende statement:

’Klubben er klar over, at fotos af Jack Grealish i øjeblikket cirkulerer. Vi vil holde et møde med spilleren, men enhver aktion vil forblive et internt anliggende’.

Arsenal ydmygede Okore og co. på Wembley

Grealish, som for en måned siden spillede pokalfinale på Wembley, har selv tweetet lystigt om sit ophold med kammerater på Tenerife.

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+