Højbjerg brokker sig i VAR-drama

Pierre-Emile Højbjerg brokkede sig over dommeren i søndagens VAR-drama

Pierre-Emile Højbjerg var utilfreds med dommerne. Foto: Daniel Leal-Olivas/Ritzau Scanpix
Pierre-Emile Højbjerg var utilfreds med dommerne. Foto: Daniel Leal-Olivas/Ritzau Scanpix

AGF i vild målfest

Pierre-Emile Højbjerg var tilbage i Tottenhams startopstilling til søndagens kamp mod Newcastle, men han og holdkammeraterne formåede ikke at fortsætte Jose Mourinhos flotte stime mod netop Newcastle.

Mourinho havde således vundet alle sine otte hjemmekampe som cheftræner mod Newcastle, men den stime blev brudt efter et VAR-drama.

I overtiden fik Newcastle nemlig tildelt et straffespark efter et VAR-tjek, da Eric Dier havde haft hånd på bolden i feltet, og straffesparket sendte Callum Wilson sikkert i kassen.

Kampens første mål var blevet scoret efter knap 25 minutter, hvor Tottenham altså bragte sig foran. Harry Kane sendte et blødt og fladt indlæg ind i boksen, hvor det sejlede til bagerste stolpe, før Lucas Moura kunne prikke bolden det sidste stykke over stregen.

Fotos:  CLIVE ROSE/Andrew Boyers

Afgjort på to sene mål

Tottenham havde også en hel del chancer til at score mere i opgøret, men der kom ikke flere scoringer. Det sluttede altså i en pointdeling, hvor begge hold scorede én gang hver.

Begge hold har nu hentet fire point efter tre spillerunder.

Spurs' to nyindkøb, Gareth Bale og Sergio Reguilon, var desuden ikke i aktion i søndagens kamp. Bale så kampen fra tilskuerpladserne, mens Reguilon var en ubrugt indskifter.

Julian Alaphilippe vinder VM i landevejscykling