Højbjerg er hot! Jagtes af storklubber

Pierre-Emile Højbjerg er på tale i flere Premier League-klubber. Én specifik danskerklub har endda været i kontakt med Southampton-anføreren

Tre danske transfer-deadline-bomber. Foto: Claus Bonnerup, Ernst van Norde, Anita Graversen, Jens Dresling, Lars Poulsen, Paul Childs via Reuters. Redigering: Morten Parsner
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Se Danish Fight Night 1. februar med Sarah Mahfouds VM-brag og syv andre profkampe. Køb adgang lige her

Der er sket meget for Pierre-Emile Højbjerg, siden han i 2016 skiftede fra tysk fodbold til Southampton i Premier League.

Efter at have siddet meget ude, arbejdede danskeren sig stædigt og ihærdigt tilbage i varmen. Og i dag anses han for en af de mest prominente og vigtigste spillere i truppen og har anførerbindet på overarmen som et synligt bevis derpå.

Så godt klarer midtbanegeneralen sig, at det har vakt opmærksomhed andre steder i den engelske liga.

Torsdag blev der meldt om interesse fra blandt andre Tottenham, men ifølge Ekstra Bladets oplysninger er interessen endnu større i Leicester City.

Så varmt et navn er Højbjerg, at manager Brendan Rodgers meget gerne vil hente ham til klubben. Og ifølge vores oplysninger har der tilmed været kontakt mellem parterne.

Grundet danskerens status i Southampton må det dog formodes, at Leicester - eller andre interesserede - skal hoste op med en pænt stor sjat penge, hvis The Saints skal give slip på Højbjerg.

Han har dog kontraktudløb næste sommer, så der er samtidig god grund til at formode, at netop det rette beløb kan få Southampton til at sælge.

Køb adgang til at se AGF, Brøndby og FCKs kampe til Atlantic Cup her.

Officielt: United henter stjerne

Efter skideballe: Her er Sistos straf

Messi og co. knuser danskerklub

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+