Højbjerg snydt af grotesk mål: 'Svineri! Frygteligt!'

Abdoulaye Doucouré skaffede Watford et point med en forfærdelig usportslig udligning mod Pierre-Emile Højbjerg og Southampton

Pierre-Emile Højbjerg fik lørdag fuld spilletid for Southampton i Premier League-kampen mod Watford.

Men hvad der længe lignede en god dag for danskeren fik en fuldstændig grotesk afslutning, da Watfords Abdoulaye Doucouré dukkede op i de døende minutter og udlignede til 2-2.

Som om det sene pointtab ikke var bittert nok i sig selv for den danske midtbanespiller og holdkammeraterne fra Southampton, så tilranede Abdoulaye Doucouré sig helterollen på ulovlig og usportslig vis, da han tydeligt brugte hånden til at tage bolden med forbi Alex McCarthy i gæsternes mål.

Og Abdoulaye Doucouré så ikke det mindste brødebetynget ud, da han fejrede udligningen med de ellevilde fans på Vicarage Road.

Se det meget usportslige mål øverst i artiklen.

Mens hovedpersonen selv ikke så ud til at angre det fjerneste, så har de første ekspertreaktioner på 'håndbold-målet' været hårde.

-  Det ser ud til, han prøver at give high-five til målmanden. Så højt oppe er hans hånd. Det er håbløst! Jeg kan slet ikke forstå, hvordan dommeren ikke kan se det, sagde Arsenal-legenden Martin Keown på BBC efter kampen.

Også Brede Hangeland, tidligere Fulham- og FCK-profil, var barsk i sin bedømmelse for TV2 Norge:

- Det er noget svineri. Han bør række hånden op og fortælle til dommeren, hvad der er sket. Det er frygteligt! Southampton bliver rasende, når deres folk ser målet igen. Og jeg håber, man spørger Watford-manager Marco Silva, om han kommer til at sove godt, når han ser målet igen, lød det fra Brede Hangeland.

Artiklen fortsætter under billedet.

Føj! Her tager Abdoulaye Doucouré bolden med forbi Southampton-keeperen med hånden. Foto: Steven Paston/PA via AP
Føj! Her tager Abdoulaye Doucouré bolden med forbi Southampton-keeperen med hånden. Foto: Steven Paston/PA via AP

Men det kommer Marco Silva tilsyneladende til. Altså at sove godt de kommende nætter.

- Jeg har ikke behov for at tale om målet. Sådanne ting kan ske, og denne sæson har vi haft afgørelser imod os. Jeg forstår fint, at Southampton ikke er glade, men sådan noget sker, sagde Marco Silva i et interview umiddelbart efter kampen på Sky Sports.

Det ville også være synd at sige, Saints-manager Mauricio Pellegrino var glad, men han forsøgte at tage situationen med ro.

- Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige. Vi er triste. Når der er regler, må vi forsøge at opnå retfærdighed. I dag (lørdag, red.) var retfærdigheden ikke med os, sagde Pellegrino til Southamptons egen hjemmeside.

Southampton kunne nemt have brugt de tre point mod Watford. Holdet er placeret på en 16. plads og har ikke vundet de seneste ti kampe.

Watford er placeret midt i tabellen, og med sit mål til 2-2 lagde den franske snydepels, Abdoulaye Doucouré, yderligere til sin ellers fornemme måltotal denne sæson, der nu er på syv scoringer.

Læs flere nyheder fra Premier League herunder:

Eriksen med blændende scoring i Tottenham-opvisning

Schmeichel holder nullet mod Andreas Christensens Chelsea

Kryptisk Mourinho hylder konkurrentens stjerne

United vil snyde rivalen: Vil bytte sig til ny stjerne