Højt spil på deadline-dag: Superstjernen har bedt om klubskifte

Leicesters Riyad Mahrez har angiveligt indgivet en transforanmodning i forlængelse af et bud på 425 millioner kr. fra Manchester City - men Leicester afviser et salg

Ekstra Bladet følger transfervinduets lukning tæt igennem hele dagen. Der kommer løbende opdateringer i studiet, og fra kl. 19 og frem sender vi også live fra vores TV-studie.

Riyad Mahrez gør nu sit for, at et skifte til Manchester City skal blive en realitet. Ifølge britiske BBC har den hurtige kantspiller nemlig indgivet en transferanmodning til sin klub Leicester i håbet om, at det kan fremskynde processen om en transfer til Premier Leagues førerhold.

Det er ikke første gang, Mahrez indgiver en transferanmodning. Det samme gjorde han i transfervinduet sidste sommer, hvor han efter sigende gik så langt som til at vente i lufthavnen i Paris på, at en transfer skulle gå igennem. Det lykkedes som bekendt ikke, og står det til Leicester, bliver resultatet af transferanmodningen det samme denne gang.

Forrige års engelske mestre er meget opsatte på at beholde sin algierske stjerne på King Power Stadium. Et salg af Mahrez så tæt på transfervinduet deadline vil også efterlade Leicester sårbare i offensiven uden meget tid til at finde en erstatning.

Manchester City er selv i problemer på de offensive pladser. Gabriel Jesus var i forvejen skadet, og søndag blev tyske Leroy Sané så også skadet. Begge forventes ude i mindst en måned, og derfor skulle Manchester City være ekstra opsatte på at hente Riyad Mahrez ind som erstatning.

Skulle det lykkes The Citizens, vil det dog blive en dyr fornøjelse. Et bud på 50 millioner pund, godt 425 millioner kr., er angiveligt allerede blevet afvist af Leicester, og det er til at forstå. Han er en vigtig spiller for Leicester, og har i denne sæson scoret otte mål i 24 ligakampe for The Foxes.

Ekstra Bladet følger transfervinduets lukning tæt igennem hele dagen. Der kommer løbende opdateringer i studiet, og fra kl. 19 og frem sender vi også live fra vores TV-studie.

Vigtig signatur: Leicester-stjerne forlænger

På vej væk? Hjemlandet kalder på Leicesters succesmager

Leicester-manager: Stjerner, nej tak