Hovedstøds-opgør endte uafgjort

Burnley og West Bromwich delte i porten her til eftermiddag, da de spillede 2-2 - alle målene blev scoret med hovedet

Der var dømt bundopgør i Premier League, da Burnley i søndagens tidlige opgør tog imod West Bromwich i en kamp, som sluttede 2-2.

Burnley lagde kampen ud med en placering under nedrykningstregen, da de lørdag var blevet overhalet af Hull City, der kæmpede sig til et enkelt point mod Manchester City, mens West Bromwich inden opgøret havde et forsping på kun to point ned til Burnley.

Derfor var der masser at spille for for begge mandskaber, og det gav grobund for en livlig start på opgøret, hvor første mål blev sat ind efter bare 11 minutter spil.

Avis: United-spillere i sexskandale

Her var det Burnley som bragte sig foran, da Ashley Barnes headede bolden i kassen, efter han havde modtaget et fornemt indlæg fra sin angrebskollega, Danny Ings.

Og små tyve minutter senere gjorde Burnley det så til 2-0. Denne gang var det Danny Ings, som stod for scoringen, da han headede et glimrende indlæg fra Boyd i kassen.

Herefter så det meget svært ud for West Bromwich, men de havde ikke i sinde at give op. Det gav pote kort inden pausefløjtet. West Bromwich havde tilkæmpet sig et hjørnespark, og det blev sparket ind i panden på Chris Brunt, som havde slidt sig fri fra sin markering ved bagstolpen, hvorefter han kunne sætte kampens tredje hovedstødsmål i kassen, og han sikrede dermed, at West Bromwich kunne gå til pause med en god portion optimisme.

TV: Kendt manager tager kvælertag på modstander

I anden halvleg fortsatte West Bromwich med at forsøge at kæmpe sig tilbage i kampen. Men det var en intens affære, og det skulle vise sig, at være dødboldene, som blev afgørende for West Browmich. De kom nemlig på 2-2 via endnu et hovedstødsmål. Igen var det efter et hjørnespark, som i det 67. minut blev sendt ind i panden på Ideye Brown, som udnyttede en sløj opdækning i feltet, og han headede dermed West Bromwich på 2-2.

Det resultat formåede ingen af holdene at pille mere ved, og dermed kunne de begge sætte et enkelt point på Premier League-kontoen i opgøret, som altså sluttede 2-2.

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.