Stiktosset på sin klub: Måtte læse sin opsigelse på nettet

Alex Bruce anklager sin snart forhenværende klub, Hull City, for at give ham besked om kontraktudløb på Twitter

Sæsonen er bestemt ikke gået som planlagt for det nu forhenværende Premier League-hold Hull City, der rykkede ud af den bedste engelske række med seks point op til redningen.

Heller ikke for klubbens tidligere forsvarsprofil Alex Bruce, der er søn af Manchester United-legenden og tidligere manager i Hull Steve Bruce.

Alex Bruce har brugt hele sæsonen på at komme sig ordentligt oven på en skade, og i 2017 har forsvarsspilleren været udlejet til Wigan fra næstbedste række. Også uden succes.

Onsdag meldte Hull City så endegyldigt ud, at Alex Bruce ikke får forlænget sin kontrakt:

Problemet med Hull Citys udmelding på det sociale medie Twitter er dog blot, at Alex Bruce angiveligt ikke havde fået beskeden officielt på forhånd.

I hvert fald svarede den snart tidligere Hull-spiller spydigt på Twitter med ordene: 'Tak for at give mig besked!! Alt det bedste':

Mange Twitter-brugere er allerede gået til angreb på Hull City, men det er vigtig at understrege, at Alex Bruce for nogle dage siden gav klart udtryk for, at hans dage hos tigrene var talte ved kontraktudløb:

Hull City har ikke svaret de mange rasende fans, der stadig finder behandlingen af Alex Bruce kritisabel, og derfor vides det endnu ikke, om klubben har givet spilleren officiel besked om beslutningen på forhånd.

Men uanset hvad, er samarbejdet mellem den 32-årige forsvarsspiller og Hull City nok et overstået kapitel.

Alex Bruce nåede at spille 85 kampe for Hull, og han var en vigtig del af det hold, der rykkede op i Premier League sidste sæson.

Mølby: Dele Alli kan nå hele vejen til toppen

Eriksen førte an i Tottenham-massakre

Godt nyt: PL-spiller taler igen efter kraniebrud

Efter frygteligt uheld: Her får han hjertegribende hyldest

United-legende med barsk svada mod 'arrogante' Schmeichel