Hun blev kaldt 'datter af en luder' - nu undskylder Chelsea

Chelsea undskylder og indgår forlig med den fyrede hold-læge, der blev chikaneret af José Mourinho

Råbte José Mourinho 'søn' eller 'datter af en luder' mod Swansea? (Foto: All Over Press)
Råbte José Mourinho 'søn' eller 'datter af en luder' mod Swansea? (Foto: All Over Press)

Det var mildest talt ikke noget flatterende billede, der blev tegnet af Chelsea Football Club i almindelighed og den tidligere manager José Mourinho, der blev tegnet, da den fyrede hold-læge Eva Carneiro mandag tog hul på sin erstatningssag ved arbejdsretten i Croydon.

Her kunne Carneiros advokat, Mary O'Rourke, fortælle om gentagne tilfælde af sexchikane fra lægens kolleger, mens Mourinho, som i mellemtiden er blevet ansat i Manchester United, angiveligt skulle have kaldt hende 'datter af en luder' i forbindelse med sæsonpremieren mod Swansea tilbage i august.

 

Her faldt Eva Carneiro i unåde, da hun stormede på banen for at behandle Eden Hazard. Belgieren blev båret ud af banen for at modtage behandling, og det efterlod svært pressede Chelsea med to mand i undertal efter Thibaut Courtois' udvisning tidligere i kampen.

Det fik Mourinho til at degradere hende til Chelseas pigehold, samtidig med, at hun blev udsat for voldsom kritik af 'The Special One'.

Det er i denne situation mod Swansea, at José Mourinho angiveligt kaldte hold-lægen Eva Carneiro 'datter af en luder'. (All Over Press) Premier League Smuk læge blev chikaneret af Mourinho: 'Datter af en luder'

Den behandling fik Carneiro til at lægge sag an, mens hun afviste Chelseas tilbud om forlig, der ville have indbragt hende 1,2 millioner pund svarende til 11,3 millioner kroner.

Men efter, at Mourinho tirsdag gav sin forklaring, har Chelsea bøjet sig.

Tirsdag meddeler London-klubben nemlig, at man har indgået forlig med lægen, der også har fået en uforbeholden undskyldning af klubben.

- Chelsea Football Club kan med glæde meddele, at man har indgået forlig med Dr. Carneiro, der afslutter hendes sag i arbejdsretten mod klubben og José Mourinho, skriver klubben på sin hjemmeside og fortsætter:

- Klubben fortryder de omstændigheder, der førte til, at Dr. Carneiro forlod klubben og undskylder uforbeholdent til hende og hendes familie for den ubehag, sagen har afstedkommet. Vi ønsker at understrege, at Dr. Carneiro både fulgte reglerne og sine forpligtelser overfor spillerne, da hun løb ind på banen, hedder det i pressemeddelelsen, hvor klubben også roser hendes evner som læge og ønsker hende held og lykke i den videre karriere.

Hvad klubben har måttet betale for at slippe ud af den pinlige sag, vides ikke, men mon ikke, at grebet i lommen har været dybere end i det første tilbud.

Her er kampen, der kostede Eva Carneiro jobbet:

I pressemeddelelsen takker José Mourinho også Eva Carneiro, men ganske opsigtsvækkende ønskede portugiseren ikke at undskylde sine handlinger.

Tværtimod hævdede han i retten, at han havde råbt 'filho da puta' (søn af en luder) og ikke 'filha da puta' (datter af en luder), som Carneiro ellers hævdede mandag. Portugiseren skulle ellers først have afgivet forklaring mandag, men dukkede uanmeldt op.

 

Han kan dog glæde sig over, at Chelsea med forliget har forhindret Eva Carneiro i at hænge mere af det beskidte vasketøj til tørre.

Imens glæder Eva Carneiro sig over, at Chelsea med undskyldningen og forliget nu har afsluttet den pinlige sag.

- Det har været en meget vanskelig og belastende tid for mig og min familie. Jeg har altid prioriteret spillernes helbred og sikkerhed. Da jeg løb ind på banen for at behandle en spiller, der havde behov for lægelig assistance, opfyldte jeg mine lægelige pligter og fulgte spillets regler, siger hun.

 

Klub-manden John Terry tager en tørn mere for Chelsea. (Foto: AP) Chelsea Terry får endnu et år i Chelsea under Conte

Carlo Ancelotti har høje forventninger til sin landsmand, Antonio Conte, i trænersædet hos Chelsea. (Foto: AP) Engelsk fodbold Ancelotti lovpriser Conte: Glæd jer, Chelsea

Christian Benteke sikrede Liverpool det ene point. (Foto: PA) Premier League Liverpool snød Chelsea til sidst

Alt om José vs Eva:

21 kommentarer
Vis kommentarer