Hvilket mål er smukkest: Slår 'Skorpion-Giroud' Arsenal-legender?

Arsenal-manager Arsène Wenger har Girouds scoring i sin personlige top 5 over smukke scoringer. Men slår den franske angriber tidligere Arsenal-legender med sin scoring nytårsdag?

Olivier Giroud gjorde fodbold til kunst, da han scorede nytårsdag. Foto: All Over Press
Olivier Giroud gjorde fodbold til kunst, da han scorede nytårsdag. Foto: All Over Press

Arsène Wenger har set mange smukke Arsenal-mål i sine over tyve år som boss i London-klubben.

Men han har ikke set mange, der var smukkere end det, som Olivier Giroud satte ind med hælen mod Crystal Palace nytårsdag.

Med et såkaldt skorpion-spark bragte den franske angriber The Gunners foran 1-0, og efter kampen var der store roser fra landsmanden Wenger, der kaldte scoringen for en af de allerbedste i hans regeringerstid.

- Han lavede det mål om til at være kunst. Det var en overraskelse på grund af skønheden i bevægelsen og i effektiviteten. Det vil blive husket som Giroud-målet, og ingen vil glemme det.

- Han kommer med det uventede, og man går til fodbold for at få det uventede. Folk kommer til kampene for at se den slags mål. Jeg har været forkælet i min karriere, for jeg har haft mange store spillere og angribere.

- Og det er helt sikkert i top 5, sagde Wenger.

Præcist hvor langt oppe på top 5-listen Arsenal-manageren vil placere Girouds scoring, melder historien intet om, men der er hård konkurrence. Særligt Dennis Bergkamp stod for nogle perler i sin tid i den røde trøje.

Se et par smukke Bergkamp-scoringer i videoklippet over artiklen og giv dit bud på, hvilken Arsenal-mål der er det smukkeste.

Og fik du ikke set Girouds drømmescoring, så gør dig selv en tjeneste og se den lige her:

6 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere