Hylder dansk talent: - Han kan blive topspiller i Premier League

Huddersfields tyske manager David Wagner har store roser til overs for sin danske midtbanespiller Philip Billing

Philip Billing bliver spået en kæmpe karriere. Foto: OLI SCARFF / Ritzau Scanpix
Philip Billing bliver spået en kæmpe karriere. Foto: OLI SCARFF / Ritzau Scanpix

Når Huddersfield Town går på banen i den engelske Premier League, er det i de fleste tilfælde med tre danskere i startopstillingen. Men mens Mathias 'Zanka' Jørgensen og Jonas Lössl kun for nyligt er kommet til klubben, så har midtbanespilleren Philip Billing også været med, da Huddersfield spillede i den næstbedste række.

Den 22-årige dansker har faktisk senere oktober-måned fem-års jubilæum i den engelske klub, efter at han kom til holdets ungdomsafdeling fra Esbjerg fB tilbage i 2013.

Siden har han kæmpet sig hele vejen op på klubbens førstehold, hvor han har udviklet sig til en bærende profil og særligt i denne måned vist prøvelser på sine evner. Derfor får han også store roser med på vejen af sin manager, David Wagner:

- Philip Billing er blevet en mand. Han er moden i sit spil, træffer gode beslutninger, beskytter bolden, er farlig og fyldt med selvtillid. Han er i gang med at udvikle sig fra en ung spiller til en professionel senior. Og han er desperat for mere.

- Han har alt, hvad der skal til for at blive en top, topspiller i Premier League, hvis han bliver ved med at have samme passion og kærlighed for at blive bedre, siger Wagner til et pressemøde fredag ifølge klubbens Twitter-profil.

Philip Billing er også med i Niels Frederiksen U21-landsholdstrup til de kommende kampe mod Polen og Færøerne. A-landsholdsdebuten har han dog stadig til gode.

Rasende Vejle-træner ført væk efter Superliga-kamp

Medie: Dansk storklub fanget i løgn - nu smutter træneren
 

Stor guide: Sådan får du den bedst mulige start i FIFA Ultimate Team

Trænerens drøm: Helt særlig egenskab har bragt dansk stjerne til tops

<script />