Hylder Eriksen efter storkamp: Nu er han tilbage!

Christian Eriksen leverede en stærk indsats mod Leicester for Tottenham, og det vækker genklang i England

Eriksen bliver hyldet af sin præstation mod Leicester. Foto: Ritzau Scanpix
Eriksen bliver hyldet af sin præstation mod Leicester. Foto: Ritzau Scanpix

Der er ingen tvivl om, at Christian Eriksen de seneste sæsoner har løftet sit spil til høj international klasse. Det har han vist på landsholdet og på sit klubhold Tottenham.

Dog har danskeren kæmpet lidt med præstationerne i London-klubbens seneste kampe, men mod Leicester i søndagens Premier League-opgør var Eriksen tilbage på sit sædvanlige niveau.

Med et mål og en assist havde han en afgørende fod med i Tottenhams vigtige 3-1-sejr over Leicester, der stadig holder dem inde i mesterskabskampen.

Eriksen kom tilbage på sporet mod Leicester. Foto: Ritzau Scanpix
Eriksen kom tilbage på sporet mod Leicester. Foto: Ritzau Scanpix
 

Eriksens indsats er da også blevet noteret i de engelske medier, der roser danskeren.

- I de seneste kampe har Tottenham behøvet mere fra Eriksen, og han var forskellen på de to hold på Wembley, da han afgjorde kampen med to kvalitetsøjeblikke, skriver lokalavisen London Evening Standard, der har danskeren som en af holdets bedste i sejren.

Hos Sky Sports kårer man Eriksen som kampens spiller.

- Eriksen leverede en typisk stærk indsats mod Leicester og blev belønnet med et mål og en assist

- Hans skarpe indlæg hjalp Davison Sanchez med at score sit første Tottenham-mål i Premier League, mens den danske landsholdsspillers mål i anden halvleg viste hans suveræne teknik med et skruet spark, skriver mediet.

Danskerens mål var hans 20. scoring udenfor feltet i Premier League. Og det er lige så mange, som hele Burnleys mandskab har formået.

Eriksens samlede måltotal i den bedste engelske række lyder på 46 kasser i alt. Han kom til Tottenham fra Ajax i 2013.

Eriksen brillierede da Tottenham slog Kasper Schmeichel og Leicester 3-1. Foto: Ritzau Scanpix Premier League Eriksen tryllede i ny Tottenham-triumf

'Pep' Guardiolas hånd blev hængende efter kampen mod Chelsea. Foto: Ritzau Scanpix Premier League Drama efter ydmygelse: Bossen nægtede at give hånd

Christian Eriksen er garant for mål, oplæg og mange minutter. Danskeren er blandt de spillere, der har fået mest spilletid i de seneste fem år i Europas store ligaer. Foto: Carl Recine/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Pålidelig Eriksen: Side om side med Messi på fornem liste

22 kommentarer
Vis kommentarer