Hylder fantastisk Nadim: 'Hun viser klasse'

Nadia Nadim får ros fra Manchester Citys manager efter sin første tid i klubben

Nadia Nadim får ros for sin start i Manchester City. Foto: All OVer
Nadia Nadim får ros for sin start i Manchester City. Foto: All OVer

I weekenden blev hun kåret til 'Årets forbillede' ved DRs sportsgalla og debuterede også for sin nye klub Manchester City med scoring i 5-2-sejren ude mod Reading.

Og noget tyder på, at Nadim virkelig har fået en god start i Manchester City efter skiftet fra amerikanske Portland. Der er således også masser af ros fra danskerens manager, Nick Cushing.

- Når du køber spillere, så ønsker du altid, at de straks får momentum, siger manager Nick Cushing til klubbens hjemmeside.

- At score i starten af den første kamp har givet Nadia en masse selvtillid, og jeg synes, at hun var fantastisk mod Reading, siger Cushing.

- At hun kun har trænet med i fire dage viser virkelig hendes klasse, når man ser, hvordan hun spillede og passede ind på vores hold, siger Cushing.

Artiklen fortsætter under billederne

Nadia Nadim på den røde løber til årskavalkade. Foto: Tariq Mikkel Khan
Nadia Nadim på den røde løber til årskavalkade. Foto: Tariq Mikkel Khan

Nadim på landshldet. Foto: Stine Tidsvilde
Nadim på landshldet. Foto: Stine Tidsvilde
 

 

Mandag havde Ekstra Bladet fat i Nadim, og her fortalte hun også om sin gode start i Manchester City, som dog også har budt på nye træningsmetoder.

- De træner meget intenst, og der er konkurrence på alle pladser. Det er højt niveau, sagde hun og forklarede, at hun ikke ligefrem fik den bedste fødselsdagsgave af klubben. 2. januar fik hun og resten af holdkammeraterne en bip-test serveret...

Men ambitionerne er store.

- Vi er med i alle turneringer, og vi går efter at vinde dem alle. Sådan er det. Personligt vil jeg gerne i en Champions League-finale, og for, at vi kan komme derhen, skal jeg score mål, lød det fra Nadim, der sidste tirsdag blev præsenteret i trøjen med 10-tallet, og onsdag havde første træningsdag, og i weekenden altså debuterede med scoring. City har allerede lavet en lækker video fra Nadims første uge, som kan ses her.

Næste kamp for Nadim og City-stjernerne spilles søndag eftermiddag ude mod Chelsea i semifinalen i pokalturneringen Continental Tyres Cup.

Manchester City fører kvindernes Premier League med to point ned til Chelsea og seks point til Liverpool. I Champions League er man klar til kvartfinalerne til marts, hvor svenske Linköping venter.

Scorer i drømmedebut: Stjerne haster hjem til Danmark

Helle Thorning var tæt på at give op: Det var en skandale

EM-kvindernes hemmeligheder: Flugt fra Taliban og holdfoto med Messi