Hylder Schmeichels super-kamp: Det var uhyrligt!

Det kan godt være, Kasper Schmeichel og Leicester tabte til Arsenal, men danskeren kan sagtens gå på vandet ovenpå dagens pragtpræstation

Hylder Schmeichels super-kamp: Det var uhyrligt!

Hvor god er Kasper Schmeichel egentlig lige nu?

Leicester lukkede Arsenal - og senere på dagen også Tottenham - helt ind i kampen om det engelske mesterskab.

Den lille, engelske sensationsklub måtte nemlig kapitulere i kampens overtid, da Arsenal sikrede sig 2-1-scoringen ved Danny Welbeck, efter et heroisk kæmpende Leicesterhold måtte bukke under for presset med en mand i undertal i næsten hele anden halvleg.

Holdets danske målmand Kasper Schmeichel var længe en mur inde på stregen, hvor han udøvede både store og små mirakler for det overraskende tophold.

TV: Se tre fantastiske redninger fra opgøret i videoen her

 

Sammen med N'Golo Kante strålede danskeren allerstærkest i kampen, og hans mirakler på stregen høster bifald overalt. Således har både BBC og italienske Tuttomercatoweb ham som kampens spiller, mens Goal og Sky Sports rangerer ham næsten på linje med holdkammeraten Kante.

Hos tuttomercatoweb får Schmeichel karakteren otte, som den eneste Leicester-mand så højt på barometeret, og får følgende forrrygende skudsmål med sig.

- Han var uhyrlig. Arsenal belejrede hans mål, men han afviste alt, som var det Leonidas og hans hær på 300 (Leonidas var konge af Sparta og sammen med 300 elitesoldater fik de holdt den persiske overmagt stangen længe nok til, at Athen kunne evakuere byen, red.) Til sidst faldt muren dog, da Walcott og Welbeck slog til, men der var han chanceløs.

Exceptionel Schmeichel-redning i vildt drama

Hos Sky Sports får Schmeichel karakteren ni ud af ti mulige, mens BBC har danskeren som 'man of the match'.

Kasper Schmeichel havde flere imponerende redninger. Men ingen bedre end hans dykkende redning som afværgede et skud fra Olivier Giroud på tæt hold. Han var kun sekunder for at sikre sit hold point.

Goal giver ham fire ud af fem mulige stjerner og skriver:

- Han havde nogle forrygende redninger og havde ikke fortjent at være på taberens side i dag.

Roserne til trods, så ville danskeren helt sikkert gerne have skiftet sin personlige succes ud med holdets succes og fået tre nye point i banken.

Kasper og Peter Schmeichel kan skrive vanvittig far/søn-historie

De spilller i 2020: Her er fremtidens landshold

 TV: Søndagen i Premier League bød på dramatisk overtidssejr, Seks Liverpool-scoringer og ikke mindst Eriksen-mål i topkamp. Se alt fra søndagen herunder.