I ly af nytårsfesten: Wenger tog forrygende rekord

Arsenal satte point til i managerens rekordkamp, da det kun blev til uafgjort 1-1 mod West Bromwich

Mens de fleste nød en nytårsmiddag i går, var Arsenal på besøg hos West Bromwich - ikke for at indtage et godt måltid. De to hold var nemlig oppe i en drabelig dyst om tre point.

Længe inde i kampen så den ud til at ende uafgjort, for selvom Arsenal pressede på, havde de problemer med at få bolden ind.

Derfor kom West Bromwich med tiltrængt hjælp, for syv minutter før tid lavede James McClean selvmål og bragte Arsenal foran.

West Bromwich fik dog også hjælp den anden vej, for 89 minutter inde i kampen blev de tildelt et straffespark, som Jay Rodriguez udnyttede på trods af et dårligt spark.

Dermed endte kampen 1-1, og Arsenal ligger nummer fem med tre point op til Liverpool.

Kampen var også rekordsættende, for det var Arsene Wengers 811. kamp i spidsen, og dermed gik han forbi legendariske Alex Ferguson.

I de 811 kampe er det blevet til 468 sejre, 198 uafgjorte og 145 nederlag. Wenger begyndte som manager for Arsenal tilbage i 1996, og siden har han ført holdet til tre Premier League-titler og syv sejre i FA Cuppen.

Den rekordsættende præstation høster også store roser fra Alex Ferguson, der ikke tror, at rekorden nogensinde bliver slået.

- Det er en fantastisk milepæl, som har krævet de højeste standarder af dedikation og professionel ledelse at opnå. Jeg tvivler på, at hans rekord, hvad end den ender med at blive, nogensinde bliver slået, siger Ferguson ifølge goal.com.

Arsenal mangler at spille 17 kampe i Premier League denne sæson.

Efter kampen tordnede Wenger mod Premier League-bosserne:

Se Bendtners hede nytårskys