Annonce:
Annonce:

Imponerer alle: Okore elsket i Aston Villa

Den danske landsholdsspiller spiller på højt niveau i Premier League for Aston Villa, og han er værdsat både af manageren og tilhængerne i klubben

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Aston Villa har haft en forfærdelig sæson i Premier League hidtil.

Den engelske traditionsklub ligger isoleret i bunden af ligaen og er i stor fare for at rykke ud af den bedste række for første gang i klubbens historie.

Villa fik dog lidt kontakt til de øvrige bundhold, da det lykkedes dem at vinde weekendens vigtige hjemmekamp mod Norwich med 2-0.

Her spillede Jores Okore hele kampen for Birmingham-klubben, og når danskeren spiller med fra start, så taber Villa sjældent. I denne sæson har den danske midtstopper kun spillet ni kampe på grund af skader, men i de ni kampe har Villa kun været det tabende hold i de to af opgørene.

Annonce:

I weekenden imponerede Okore nok engang med sit stærke duel- og pasningsspil. Den danske landsholdsspiller, der døjede med en langvarig knæskade i sidste sæson, fremtvang det frispark, som Villa efterfølgende scorede på til 1-0, og til sidst i kampen kastede han sig flere gange foran mål for at forhindre en Norwich-scoring.

TV: Se nogle af Okores stærke aktioner i videoen øverst i artiklen

Både fans og manager Remi Garde er da ovenud lykkelige for deres stærke danske midtstopper.

- Hans præstation mod Norwich var imponerende, og han var helt klart en af de bedste i opgøret. Han var bomstærk i duellerne og god til at føre bolden frem ad banen - noget som er meget vigtig for den nye træner, Remi Garde, der er gammel Arsenal-spiller. Det er en vigtig egenskab for ham. Jores er en af holdets bedste pasningsspillere, og hans afleveringer frem ad banen mislykkes sjældent, siger Shelley Osborne-Price, mangeårig Villa-fan og sæson-kortholder på Villa Park, til Ekstra Bladet.

Jores Okore sæsondebuterer for Villa med uafgjort

Annonce:

Okore fik en mindre operation i sit knæ i sommer og kom derfor senere gang i sæsonen end sine holdkammerater. Men den 34-årige Villa-fan, der har fulgt holdet, siden hun kan huske det, mener, at danskeren i den grad er stemplet ind efter sit comeback.

- Jeg er sikker på, at vi havde skrabet flere point sammen, hvis Jores havde været kampdygtig fra starten af sæsonen. Da han endelig var klar, valgte den tidligere træner Tim Sherwood andre spillere. Men efter Garde kom til, begyndte han at spille - på højt niveau. Den nye manager elsker Okore og kalder ham en ægte fighter, siger den passionerede Villa-fan.

Og det er ikke kun den franske manager, der overtog tøjlerne i Villa i november, der har høje tanker om den 23-årige forsvarsspiller. Okore er i den grad også værdsat blandt fansene, og de håber, at klubben kan holde fast på ham.

Annonce:

- Han er en meget populær spiller i klubben, der altid er venlig og smilende. Derudover er han vigtig for holdet, og tilhængerne er ivrige efter at få ham til at forlænge sin nuværende kontrakt. Jores er en vigtig brik i Villas spillestil, og træneren stoler på ham. Når han går på banen, så er man ikke i tvivl om, at hans mission er at vinde.

Villa-træner roser Okore efter Premier League-comeback

- Han spiller med stor autoritet og sikkerhed, og holdet er i problemer, når han ikke er på banen. Sidste sæson fik han skabt et godt makkerskab med Ciaran Clark, og i denne sæson har han fundet et fint sammenspil med Joleon Lescott. Det virker til, at løfter sine medspilleres niveau med sin spilfacon, siger Shelley Osborne-Price.

Jores Okore skiftede til Aston Villa i sommeren 2013 fra FC Nordsjælland. Hans kontrakt med klubben løber frem til juni 2017.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: