Indgår kompromis: Holder møde om Eriksen

Manageren og formanden har torsdag holdt møde om Christian Eriksens fremtid - de har to forskellige holdninger, men er nu enedes om et kompromis

Hvor skal Eriksen hen?

Transfer-sagaen om Christian Eriksens fremtid udvikler sig dag for dag, og nu kan Daily Mail fortælle, at danskerens to bosser, manager Mauricio Pochettino og formand Daniel Levy har holdt møde om Eriksen torsdag.

- Tottenham-manager Mauricio Pochettino og formand Daniel Levy er blevet enige om et kompromis, hvis og når der kommer et bud på Eriksen fra Europa, lyder det i avisen.

- Pochettino og Levy diskuterede deres synspunkter på Eriksen på et møde torsdag med transfervinduet i Spanien, Italien og Frankrig på vej ind i den afsluttende uge.

Formanden og manageren har helt forskellige ønsker i sagen, men nu er de altså enige om et beløb, hvor man vil tage en transfer op til overvejelse.

- Skulle der komme et bud på 50 millioner pund (412 millioner kroner), så vil Tottenham overveje det på grund af risikoen for, at man ellers mister Eriksen gratis til næste sommer.

- Levy vil lave penge på en spiller, hvis kontrakt udløber i slutningen af sæsonen, mens Pochettino mener, at hans trup er bedre med Eriksen i den.

Mauricio Pochettino bakker stadig op om Christian Eriksen. Foto: Ritzau Scanpix Premier League Ikke den bedste situation: - Jeg forstår Christian

Christian Eriksen indledte sæsonen på bænken, men blev skiftet ind i premieren. foto: Ritzau Scanpix Sport Tottenhams transfer-mareridt: Eriksen kun en del af problemet

Både Paul Onuachu og Marc Dal Hende kan være væk fra Herning, når vinduet smækker i. Foto: Jens Dresling Sport Her er Superligaens hotteste salgsemner

Eriksen er Pochettinos mand, men formanden vil sælge. Foto: Dylan Martinez/Ritzau Scanpix
Eriksen er Pochettinos mand, men formanden vil sælge. Foto: Dylan Martinez/Ritzau Scanpix
 

Forud for søndagens kamp mod Newcastle har manager Pochettino været fremme, frygter, at Christian Eriksens situation er skadelig for både klubben og danskeren selv.

Det siger den argentinske manager til det britiske medie The Guardian forud for klubbens kamp mod Newcastle søndag.

Christian Eriksens kontrakt med Tottenham udløber til sommer næste år, og danskeren har selv udtalt, at han kunne bruge en ny udfordring.

Det engelske transfervindue lukkede 8. august, men det spanske og italienske transfervindue lukker først 2. september.

Derfor kan den spanske storklub Real Madrid, der længe har været favorit til at købe Eriksen, eller Juventus, som også har været nævnt som en mulighed, stadig nå at byde på danskeren.

Pochettino siger derfor, at han forventer et bud inden 2. september.

- Det er ikke den bedste situation for Eriksen eller for alle. Det er ikke sådan, som jeg eller klubben troede, det ville være, siger Pochettino.

- Det er svært at sætte en finger på problemet. Man prøver at minimere det og behandle situationen. Det er en vigtig spiller, der har brug for at hjælpe holdet med sine præstationer, siger Pochettino til The Guardian.

Tottenham har garderet sig for et eventuelt salg af Christian Eriksen ved både at hente franske Tanguy Ndombele i Lyon og argentinske Giovani Lo Celso i Real Betis, som begge spiller på midtbanen.

Franskmanden er dog blevet skadet, og Lo Celso er ifølge Pochettino langt fra kampform, da han først for nylig er kommet tilbage fra en forlænget ferie efter deltagelse i den sydamerikanske landsholdsturnering Copa America i juli.

Derfor har Tottenham stadig brug for den 27-årige dansker, hvilket sætter klubben i en penibel situation.

- Jeg er altid åben for at hjælpe klubben og Daniel Levys (bestyrelsesformanden, red.) beslutning.

- Jeg ved godt, at beslutningerne som denne er svære, men jeg vil altid prøve at være i den rolle, hvor jeg kan gøre det bedste for klubben og spilleren, siger han.

- Det vigtigste er at tage den bedste beslutning for begge parter.

Tottenham har tilbudt Christian Eriksen en ny kontrakt med en stor lønstigning, men den har danskeren angiveligt afvist.

Nice er ikke det rigtige valg for Kasper Dolberg, mener ekspert. Foto: OLAF KRAAK/Ritzau Scanpix Holland Forkert valg: - Svært for den dreng

Mathias Zanka Jørgensen i aktion i gult og blåt. Foto: AA/ABACA/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Zanka jubler i gul og blå: - Virkelig specielt

Sport Husker du Superliga-legenden Peter Madsen? Her er han i dag

54 kommentarer
Vis kommentarer