Annonce:
Annonce:

Inter-direktør: Ja, Mourinho skal til Manchester

I portugiserens tidligere klub er de ikke i tvivl om, at 'The Special One' overtager tøjlerne i kriseramte Manchester United

José Mourinho ligner mere og mere den kommende Manchester United-træner. (Foto: AP)
José Mourinho ligner mere og mere den kommende Manchester United-træner. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

I Italien er Bedy Moratti bedst kendt som en skuespillerinde med masser af film, teaterforestillinger og tv-serier på CV'et.

Men hun er også søster til den tidligere Inter-præsident og nuværende ærespræsident i Milano-klubben, Massimo Moratti, og bærer selv en direktør-titel hos 'Nerazzuri'.

FCM-boss driller United: Glem Champions League

 Så selvfølgelig sad Bedy Moratti med ved bordet, da den arbejdsløse José Mourinho lørdag omsider havde tid til at indfri en gammel frokostaftale med sin chef fra tiden i Inter.

Det skabte naturligvis straks spekulationer i Støvlelandet, om Mourinho var på vej til et comeback i klubben, han førte til tops i Champions League.

Bedy Morattis afsløring falder formentlig i god jord i Manchester. Her ses hun sammen med sin bror, Inters ærespræsident Massimo Moratti.  (Foto: All Over Press)
Bedy Morattis afsløring falder formentlig i god jord i Manchester. Her ses hun sammen med sin bror, Inters ærespræsident Massimo Moratti. (Foto: All Over Press)

Annonce:

Men da Bedy Moratti som den første trådte ud fra Giuseppe Meazza, hvor frokosten blev afholdt, skrev hun sig ind i fodboldhistorien som kvinden, der endegyldigt bekræftede, at det bliver portugiseren, der afløser fiaskoen Louis van Gaal, når han før eller siden får sin uundgåelige fyreseddel. Det skriver blandt andre Daily Mirror.

- Nej, nej. Han er glad nu, for han skal til Manchester, afslørede den snakkesalige skuespillerinde foran de nysgerrige reportere, inden hun fortsatte:

- Han er altid fantastisk og vi savner ham som menneske her, pludrede Inter-direktøren, som altså må belave sig med tålmodighed, hvis José Mourinho skal lokkes tilbage til Milano.

Van Gaal tuder videre: Svært at gøre noget med 14 skader

Bedy Morattis afsløring betyder, at José Mourinhos udtalelser til La Stampa tidligere på ugen nu mest af alt ligner spil for galleriet.

- Min næste udfordring, min næste klub? Jeg ved det ikke. Det eneste, jeg ved, er, at jeg elsker fodbold, og at jeg vil komme tilbage med den samme lidenskab og de samme ambitioner. I øjeblikket ønsker jeg at vise respekt for alle trænere og alle klubber, sagde han.

Annonce:

Men den påståede uvidenhed om fremtiden begynder mere og mere at ligne kollegial respekt for den hårdt pressede van Gaal, der efterhånden kan mærke flammerne slikke op af benene efter, at Paul Onuachu blæste liv i de gløder, der allerede havde godt fat i hollænderens trænersæde.

Ifølge Daily Mirror var Uniteds vice-bestyrelsesformand Ed Woodward i kontakt med Mourinhos repræsentanter allerede fredag morgen blot et halvt døgn efter, at FC Midtjylland havde leveret sensationen mod de tandløse røde djævle i Herning for at lokke ham til Old Trafford med det samme.

I stedet tog portugiseren en tur til Milano, men mon ikke, at Manchester er næste destination?

Klasker sig på låret af grin: Håner United efter FCM-fiasko

Avis: United parat til at sælge Rooney til Kina

Dengang Mourinho blev 'The Special One':

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: