Inter spøger: City-stjerne på vej væk

Yaya Toure kan være på vej mod et exit i Manchester City for i stedet at slutte sig til Manchester City

Yaya Touré har spillet i City siden skiftet fra Barcelona i 2010. Foto: PA Photos)
Yaya Touré har spillet i City siden skiftet fra Barcelona i 2010. Foto: PA Photos)

Serie A kan snart en blive en stor profil rigere.

Yaya Toure nærmer sig nemlig et opsigtsvækkende exit hos de engelske mestre fra Manchester City for i stedet at skifte til det italienske Serie A-mandskab, Inter. Det skriver den spanske avis Sport.

Inter og City skulle have forhandlet i en måned, mens Toure har været til African Cup of Nations med Elfenbenskysten, og et skifte kan være på trapperne.

Daniel Agger i Liverpool-trøje - på besøg hos sin nuværende klub Brøndby. (Foto: Jan Sommer) Premier League Agger afslører: Tomme ord fra Rodgers var grunden til afsked

I Inter kan Yaya Toure blive genforenet med Roberto Mancini, som også var træner for ivorianeren i City, da Mancini fra 2009 til 2013 var manager i den engelske klub.

Stevan Jovetic har forklaret Manchester City-manager Manuel Pellegrini, at han er lodret uenig i beslutningen om ikke at registrere ham til brug i Champions League. (Foto: AP/Jon Super) Premier League Vraget til Champions League: Nu svarer City-spiller igen

Toure var også én af de første spillere, der blev sat i forbindelse med Inter efter Mancinis comeback som træner, men det blev hurtigt slået ned. Nu ser det dog ud til, at der er noget om snakken.

Den 31-årige midtbanespiller har kontrakt med Manchester City frem til sommeren 2017. Toure var en del af Elfenbenskystens mandskab, der vandt den afrikanske turnering med en finalesejr over Ghana. Han har desuden vundet to mesterskaber i både Spanien og England.

0 kommentarer
Vis kommentarer