Intet nyt under solen: Eriksen lovprises igen

Tottenhams danske playmaker spillede endnu en flot kamp i weekenden for sin klub, der tæskede Manchester United med 3-0

Det var ikke længe Kasper Schmeichel og resten af Leicester kunne glæde sig over et ti points forspring ned til Tottenham i kampen om det engelske mesterskab.

Få timer efter Leicesters 2-0-sejr ude mod Sunderland fulgte Spurs op med en imponerende 3-0-sejr, da de på seks gyldne minutter satte Manchester United på plads på White Hart Lane.

Som sædvanligt var danske Christian Eriksen med fra start for Tottenham-holdet, og som sædvanligt - fristes man til at sige - leverede danskeren en fornem præstation for sit engelske tophold.

(Foto: AP)
(Foto: AP)
 

Den danske landsholdsspillers bedste aktion i kampen skete efter 70 minutter ved stillingen 0-0, da Eriksen modtog en pasning i venstre side af Uniteds felt.

I stedet for at tæmme bolden og bruge dyrebar tid på at finde en spil-station, valgte Eriksen at smække en fornem førstegangs-aflevering ind i feltet, efter han ud af øjenkrogen havde luret, at en medspiller stod helt fri foran mål. Dele Alli takkede for den flotte assist og uplacerede sikkert David De Gea i målet.

TV: Se den geniale aflevering i videoen øverst i artiklen

Generelt var Eriksen et stort aktiv for Tottenham - noget som de engelske medier også lagde mærke til.

Independent giver danskeren karakteren otte på en skala, der går op til ti.

- Danskeren bidrager med stor klasse i angrebet hos Spurs, han finder plads på banen, som ingen andre ser og disker op med afleveringer, som virker umulige.

Evening Standard giver en karakter mindre på samme skala, men roser stadig Eriksen for hans præstation.

- Den danske midtbanespiller fandt hurtigt rytmen i spillet, og var ikke bange for at trykke af fra distancen. Han bemærkede sig med farlige dødbolde gennem hele kampen og viste fremragende overblik, da Alli scorede det første mål, skriver de.

GOAL var endnu mere imponeret over den 23-årige kreatør, som de giver tre-en-halv stjerne ud af fem.

- Hvis Lamela ikke havde scoret i kampen, kunne danskeren godt have blevet valgt som kampens bedste. Han spillede en fantastisk kamp, og han satte konstant United-defensiven under pres med sine præcise indlæg. Oplægget til Alli viste hans overblik og fingerspitzengefühl, som var nødvendig for at åbne kampen op, skriver mediet. 

Eriksen er naturligvis ikke den eneste dansker, der fik ros efter sin præstation i Premier League i denne runde.

Kasper Schmeichel stod også en stabil kamp mod Sunderland, hvor flere medier især roser ham for en imponerende og vigtig refleksredning ved stillingen 0-0.

Leicester Mercury giver blandt andet Scmeichel karakteren otte ud af ti.

- Afgørende redning i slutningen af første halvleg, hvor han afviser Borini, skriver de.

TV: Se den omtalte redning i videoen her:

40 kommentarer
Vis kommentarer