Irriteret Mourinho skælder ud: Skandaløst og barnligt!

Manchester United var alt for dårligt organiserede i kampen mod Crystal Palace, mener manager José Mourinho

Det så skidt ud for Manchester United, da Crystal Palace mandag aften scorede til 2-0 kort inde i anden halvleg.

Men på et imponerede comeback sikrede holdet fra Manchester sig en 3-2-sejr på et langskudsdrøn i overtiden fra Nemanja Matic.

Holdets manager, José Mourinho, kalder Crystal Palaces andet mål for "skandaløst og barnligt".

Hollænderen Patrick van Aanholt blev sendt alene mod mål på et hurtigt frispark, som Manchester-forsvaret slet ikke nåede at reagere på, og scorede sikkert.

- Hvis vi ikke havde fået det skandaløse og barnlige mål imod os, lige da vi kom ud fra pausen, så ville jeg have sagt, at jeg sagde de rigtige ting i pausen, siger José Mourinho.

- Jeg kan ikke lide, når mine hold mister organisationen, som vi gjorde i dag. Men det var en utrolig kamp, og det var en vigtig sejr for os, siger portugiseren.

Mourinho roser dog sine spilleres moral.

- Spillerne havde en fantastisk attitude. Jeg tror altid, at vi kan vinde. Sådan vil jeg være, til min sidste dag. Især efter Smallings mål (Chris Smalling, der scorede til 1-2, red.) var jeg sikker på, at vi kunne vinde, siger Mourinho.

Manchester United møder i weekenden formstærke Liverpool hjemme på Old Trafford.

Reserverne festede også med: Ricardo Costa, reservekeeper Nuno, José Bosingwa og Dmitri Alenichev. 
(Foto: All Over) Sport og Spil Mourinhos CL-vindere: Se hvad der blev af dem

De var verdens største talenter - hvor er du nu. (Foto: PA, AP, Rex, Ekstra Bladet) Sport og Spil Verdens 50 største talenter - her er de ni år senere

David De Gea var minutter fra et skifte til Real Madrid, men har nu forlænget med Manchester United (Foto: Jon Super) Sport og Spil Den utrolige historie - derfor blev De Gea fodboldens største transferfarce

1 kommentar
Vis kommentarer