Jagter 'den nye Messi'

Thiago Almada er blevet udpeget som den nye Lionel Messi, og ham har Manchester City fået øjnene op for

Pep Guardiola har trænet den rigtige Lionel Messi i Barcelona. Nu vil han hente 'den nye' til Manchester City. Foto: Ritzau Scanpix
Pep Guardiola har trænet den rigtige Lionel Messi i Barcelona. Nu vil han hente 'den nye' til Manchester City. Foto: Ritzau Scanpix

Præcis som dengang hvor Diego Maradonas karriere sluttede, så er man allerede nu i gang med at lede efter den 'nye Messi', og her er en af dem Velez Sarsfields Thiago Almada. Ham har Manchester City rettet blikket mod.

Det fortæller det engelske medie Sky Sports.

Christian Eriksen kan være på vej til 'den anden' Madrid-klub. Foto: Ritzau Scanpix Premier League - 20. jul. 2019 - kl. 18:17 Medie afslører: Nu forhandler han med storklub

Her bliver det tilmed berettet, at Manchester City er i forhandlinger med den argentinske klub om den 18-årige midtbanespiller, som er blevet spået en stor fremtid. Det er da også blevet til syv kampe for Argentinas U20-landshold.

I øjeblikket har Almada to år tilbage af sin kontrakt med Velez Sarsfield, og det menes, at han har en frikøbsklasul på 135 millioner kroner. Derudover lader det til, at City ikke har planer om at hente en ny midterforsvarer ind efter afskeden med Vincent Kompany, der er blevet spillende manager i Anderlecht.

Thiago Almada har spillet 16 kampe for Velez' førstehold, hvor det er blevet til tre mål og to assister for den 171 centimeter høje argentiner.

Hvis det lykkes for Pep Guardiola og resten af City-ledelsen at hente Almada til klubben, så bliver han den tredje nye spiller til klubben efter man også har fået både Angelino og Rodri ind på førsteholdet denne sommer.

Se også: Engelsk storklub henter Real Madrid-profil

Se også: Medie: Nu slår United verdensrekorden

Se også: Vanvittigt United-tilbud: Vil give stjernen én milliard kroner
 

4 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere