- Jeg troede ikke, det ville ske

Overraskelsen er minimal, og nu vælger flere tidligere United-stjerner at skue frem mod det forestående transfervindue, der bliver afgørende for klubbens fastansatte manager

Er det den rigtige beslutning at gøre nordmandens kontrakt permanent? Producer: Martin Lorentsen

Det kunne næsten ikke være anderledes.

Ole Gunnar Solskjær er blevet fastansat som manager i Manchester United, efter han har taget så godt som hele banden i engelsk fodbold - og i særdeleshed United - med storm.

Derfor er reaktionerne fra den del af United-stjernerne, der bryder sig om Twitter og aktivt gør brug af det sociale medie, særdeles positive.

Gary Neville fokuserer på, at økonomien i det forestående transfervindue bliver afgørende.

- Jeg er glad på Oles vegne. Jeg troede ikke, det ville ske, da han blev ansat. Men ånden i klubben og resultaterne har været utrolige siden hans ankomst, og han fortjener det. Han har nu brug for økonomisk opbakning på transfermarkedet, skriver den tidligere anfører.

Også danske Peter Schmeichel er hurtig på aftrækkeren.

- Tillykke min ven, det er velfortjent. Fremad lad os jagte nogle trofæer, skriver den danske stjernemålmand.

Den tidligere midtbaneslider Darren Fletcher, der nåede flere sæsoner sammen med Solskjær på Old Trafford, forholder sig også til det forestående transfervindue som et afgørende punkt for succes.

- Solskjær har gjort nok til at fortjene jobbet. Hvordan han tackler transfervindue, vil afgøre, hvor succesfuld han ender med at være. Det er en trup, der trænger til forbedring, og han skal ramme nogle store og dyre beslutninger denne sommer. United har brug for at ramme rigtigt denne gang, skriver skotten.

Den tidligere assistenttræner under Alex Ferguson og cheftræner i Brøndby IF, René Meulensteen, forklarer til Sky Sports, hvorfor Solskjær er en kæmpe succes.

- Jeg har været imponeret af Ole. Han er aldrig i defensiven, han leder aldrig efter undskyldninger, og han adresserer ting, han ikke er tilfreds med. Men vigtigst af alt er, at han kender klubben, han kender dna'et i klubben.

- Man kløede sig nok i hovedet, da han blev ansat i første omgang, men Ole var nok den mindst nervøse af alle, for han trådte ind i en klub og et miljø, som han kendte, og det er nu tydeligt for alle, siger hollænderen.

Harry Kane overrasker: Jeg vil spille NFL

Kæmpe transfer officiel: Hentet for 600 mio.

Sammenlignes med legende-mål: Se drømmekassen

Liverpool solgte tidligere FCK-spiller ved en fejl

Overraskelsen med i miraklet: Det mest vanvittige

Sommerudrensning i gang: Klart signal fra Brøndby

Vælter sig i succes: Thorup tager Belgien med storm