Juventus har taget kontakt: Bliver det Eriksens udvej?

Christian Eriksen har længe set ud til at være på vej væk fra Tottenham, men der er ikke sket noget endnu. Nu ser Juventus ud til at kunne blive løsningen

Under træningslejren i Singapore trænede Christian Eriksen alene grundet en skade. Video: SNTV

2. division i fodbold begynder denne weekend. Husk at du med et login til Ekstra Bladet + kan se alle de kampe, du skulle have lyst til. Køb dig adgang lige her

Christian Eriksen har siden vinter blevet et varmere og varmere navn i den internationale transfer-karussel.

Og med kontraktudløb i Tottenham i sommeren 2020 ville det også være oplagt med at klubskifte denne sommer, mens den engelske klub stadig kan få penge for ham.

Indtil videre er der dog ikke sket noget, selvom han både har været sat i forbindelse med Barcelona, Real Madrid, Manchester United og senest Atletico Madrid.

Hver gang har det dog set ud til, at han har været vejet og fundet for let. Eller for dyr. Nu ser det ud til, at Juventus har meldt sig på banen.

Det har den spanske sportsavis Marca meldt, og den italienske sportsavis Corriere dello Sport bakker op.

Her bliver det fortalt, at den nye cheftræner i Juventus, Maurizio Sarri, skulle være ganske interesseret i at hente den 27-årige dansker til Torino, og Serie A-mestrene skulle have taget den første kontakt til englænderne.

Prisen for Christian Eriksen har tidligere været nævnt som omkring 850 millioner kroner, som selvsagt gør det svært for andre klubber at hente Premier League-profilen.

Christian Eriksen selv lader dog til at være klar til at komme væk.

Forud for transfervinduet blev åbnet udtalte landsholdsspilleren, at han kan mærke, at det nok er ved at være på tide med noget andet.

Se også: FCK henter gammel kending hjem
Se også: Brøndby-darling dukket op i danskerklub
Se også: Dårligste start i 12 år: Tilfreds med spillet

130 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere