Kæk Ibrahimovic: Kan også spille når jeg er 50 år

Den svenske angriber Zlatan Ibrahimovic mener, at han kan spille, til han rammer de 50 år

Zlatan Ibrahimovic scorede begge mål, da Manchester United lørdag aften vandt med 2-0 ude over West Bromwich Albion, og den rutinerede svensker, der er blevet 35 år, har fundet tilbage til den velkendte målform efter en periode, hvor han er blevet kritiseret og ikke har scoret.

Og i vanlig Ibrahimovic-stil er han klar med en kæk kommentar, når han scorer og er kampafgørende.

- Jo ældre, jeg bliver, jo bedre bliver jeg også. Som rødvin. Kan du lide rødvin? Jeg er et perfekt eksempel på det, siger Zlatan Ibrahimovic til Sky Sports:

- Jeg er stadig ved at finde mig til rette, og jeg er glad, jeg har det godt. Selv i en alder af 35 år har jeg et sind som en 20-årig. Jeg tror, jeg kunne spille, når jeg er 50 år, men det er ikke mig, der bestemmer det, siger han.

Zlatan Ibrahimovic har scoret 11 gange i Premier League i denne sæson for Manchester United, der aktuelt ligger nummer seks i den bedste engelske række med blot fire point op til Arsenal på fjerdepladsen. Og United ser ud til at have fået gang i sæsonen nu - ikke mindst takket være Zlatan, der i alle turneringer har scoret 10 gange i de seneste ni kampe, han har spillet.

- Det eneste, der har overrasket mig, er, at der ikke er kontrol i kampene. Frem og tilbage, frem og tilbage. Rytmen er høj, og det er bare sådan, at kampene er, og du er nødt til at indstille din krop på det. Jeg har spillet i forskellige ligaer i forskellige lande, og jeg har altid tilpasset mig, siger svenskeren.

Ibrahimovic kom til Manchester United på en fri transfer fra Paris Saint-Germain, hvor han scorede masser af mål. Tidligere har han spillet for AC Milan, FC Barcelona, Inter, Juventus, Ajax og Malmö FF.

Ud over målene i Premier League har Ibrahimovic scoret to gange i Europa Legue, en gang i EFL Cup og en enkelt gang i Community Shield.

TV: Se Zlatans elegante scoring mod West Bromwich:

Opdager ingenting: Dansker overlistet på det groveste

Mourinho hylder Zlatan efter målshow: Han er Superman

Se United-ikon give 15-årige opsang: 'Det skal gøre ondt!'

De ekstreme fodboldkontrakter: Hvorfor megalønninger giver mening for Real Madrid

6 kommentarer
Vis kommentarer