Kække Tottenham holder rekorden efter Bayern-brøler

Bayern München snublede i Frankfurt, hvorfor Tottenham stadig er indehaver af 55-årig rekord. Det har kastet lidt Twitter-skæg af sig

De færreste troede på, at Eintracht Frankfurt kunne få andet end lussinger ud af opgøret fredag aften mod Bayern München.

Sydtyskerne har denne sæson uddelt håndmadder og øretæver i Bundesligaen, så det nærmest har suset for ørerne hos rivalerne. Ti sejre i ti kampe - heriblandt nådesløse 5-1 over de nærmeste konkurrenter fra Borussia Dortmund.

Men Lukas Hradecky og co. fik stukket en kæp i Josep Guardiolas ellers velsmurte hjul og klarede 0-0 hjemme på Commerzbank-Arena.

Dermed lykkedes det lige præcis ikke Bayern at nå de 11 sejre, som man ellers havde håbet at nå - om ikke andet så for at tangere Tottenham Hotspurs' rekord fra den mageløse 1960/61-sæson, hvor Spurs nappede de 11 første sejre i træk på vej mod klubbens seneste mesterskab.

Det hidtil eneste mandskab i de fem store europæiske ligaer (England, Tyskland, Frankrig, Spanien og Italien), der har præsteret en sådan stime i begyndelsen af sæsonen.

Det var tyskerne bevidste om og håbede da også på at snuse til historiens berømte vingesus med tre point i Frankfurt.

11 sejre at begynde sæsone med - kun @SpursOfficial har gjort det før i Europas top 5-ligaer. Kom bare med#SGEFCB!, skrev Bayern med reference til fredagens kamp.

I stedet kan Champions League-vinderne fra 2013 nu læse på Twitter lidt hån fra London-klubben.

- Uheldig mod @eintracht_eng i aften! Ser ud til at vores rekord står endnu, bedre held næste år! #COYS, var Spurs' kække kommentar.

For ingen tvivl om, at de knap så sejrsvante briter nyder at have den rekord for sig selv - især, når det er en flok suveræne tyskere, der lige præcis ikke tangerede den.

Og så kom der lige et lille svirp med halen fra Bayern med reference til 2011/2012-sæsonens afslutning, hvor Tottenham lignede et hold på vej i Champions League den følgende sæson med fjerdepladsen i Premier League.

Lige indtil Bayern tabte Champions League-finalen på straffespark til Chelsea, hvilket betød, at Chelsea kom med i turneringen via sejren - og at Spurs blev snydt for pladsen, da kun de fire bedste hold fra samme nationale liga på daværende tidspunkt kunne være med i mesterholdsturneringen.

@SpursOfficial det må være karma for at koste jer en plads i Champions League, skriver Bayern.

Touché!

3 kommentarer
Vis kommentarer