Annonce:
Annonce:

Kæmpe drama i overtiden: Uniteds mirakelmager måtte kapitulere

Manchester Uniteds David de Gea leverede en stor præstation mod Chelsea, men i overtiden blev han passeret af Diego Costa, og så endte stormødet uafgjort 1-1

David de Gea leverede en ny brandkamp for Manchester United, der længe lignede en vinder mod Chelsea, men måtte tage til takke med et enkelt point. (Foto: AP)
David de Gea leverede en ny brandkamp for Manchester United, der længe lignede en vinder mod Chelsea, men måtte tage til takke med et enkelt point. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Chelsea er stadig uden nederlag med Guus Hiddink ved roret, og Manchester United er stadig dybt afhængig af David de Gea.

Det er den umiddelbare konklusion på søndagens remis mellem de to klubber, som så ofte har været i direkte duel om det engelske mesterskab, men i denne sæson blot er reduceret til to kriseramte mandskaber, der langt fra er sikker på at skulle spille europæisk efter sommerpausen.

Specielt Chelsea kunne ikke bruge 1-1-resultatet til meget, og med 17 point op til fjerdepladsen, der giver Champions League-kvalifikation, ligner det med 13 runder igen mere og mere en mellem-sæson for de regerende mestre.

Omvendt har Manchester United endnu hæderlige muligheder for at ende blandt de fire bedste i Premier League. Fra femtepladsen er der kun seks point op til de lyseblå lokalrivaler fra City, der indtager positionen lige foran.

Annonce:

At afstanden ikke er større, skyldes i særlig grad David de Gea. United-målmanden har haft en fantastisk sæson og satte på Stamford Bridge tyk streg under sin status som et af klubbens største aktiver.

John Terrys appel til Chelsea: Jeg vil blive!

Her diskede den spanske keeper op med en perlerække af parader mod Chelsea – og så længe ud til at redde tre point hjem til Manchester.

Kort efter de 90 minutter var rundet, snorksov Cameron Borthwick-Jackson dog i Uniteds defensiv, og det fik store konsekvenser. Den 19-årige back kiksede, da resten af forsvaret forsøgte at trække offside, og så strøg Diego Costa i igennem og udplacerede de Gea.

En ond skæbne for den spanske målmand, der en halv time tidligere havde set holdkammeraten Jesse Lingard dreje rundt på en tallerken i midten af Chelseas straffesparksfelt for dernæst at kanonere kuglen op i det ene målhjørne.

TV: Nyd Lingards sublime scoring her:

Scoringen åbnede opgøret, og hjemmeholdets offensive sats gav efterfølgende bonus i form af store chancer i Uniteds ende, men også bagslag som følge af blottelser bagude.

Annonce:

Tilskuere såvel som tv-seere fik på den led masser af drama mod slutningen af kampen, hvor Chelsea endda var tæt på at snuppe alle tre point.

Diego Costa var manden bag et af kampens sidste og farligste spark, men angriberen missede muligheden for at blive dobbelt målscorer, da David de Gea hev en ny sublim redning frem.

Til trods for et erobret point mod mestrene, stod United-manager Louis van Gaal dog alligevel tilbage med en halvdårlig fornemmelse efter kampen.

- Det er frustrerende. Vi spiller en rigtig god kamp frem til det sidste kvarter. Frustrationen bliver kun endnu større af, at de (Chelsea, red.) så scorer i overtiden – og også måden, de scorer på, siger van Gaal til Sky Sports.

Hollænderen kan dog trøste sig med, at det mod Chelsea blot blev understreget, at han og United allerede har vundet sæsonens vigtigste opgør.

Annonce:

Det fandt sted på transfervinduets sidste åbningsdag i sommer, da Real Madrid tabte kampen om David de Geas underskrift. Spanieren er således stadig i Manchester. Og derfor er United stadig godt med i kampen om en Champions League-billet.

TV: Se United-kiks føre til Chelseas udligning:

Arsenal melder sig ind i mesterskabskampen igen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: