Annonce:
Annonce:

Kæmpe gave til Liverpool! City dummer sig

Både Manchester City og Manchester United smed overraskende point mod bundhold i Premier League

Manchester City-manager Pep Guardiola græmmer sig. Hans mandskab tabte tirsdag aften i Newcastle. Foto: LEE SMITH/Ritzau Scanpix
Manchester City-manager Pep Guardiola græmmer sig. Hans mandskab tabte tirsdag aften i Newcastle. Foto: LEE SMITH/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

25 sekunder skulle der blot gå, førend stjerneangriberen Sergio Agüero havde sendt Manchester City på sejrskurs ude mod Newcastle, men det hele ramlede for mesterholdet, som endte med at tabe 1-2.

Den utrolige sejrsstime hos byrivalerne fra Manchester United under manager Ole Gunnar Solskjær fik også en ende, da holdet hjemme på Old Trafford kun lige reddede et point hjem med to sene scoringer i 2-2-kampen mod Burnley.

City fik ellers en drømmestart med Agüeros lynmål mod Newcastle, og det lignede en sikker kurs mod sejr.

Gæsterne var som ventet tungt dominerende mod Newcastle, men den effektivitet, som Agüero lagde ud med, forplantede sig ikke til resten af mandskabet.

Det blev mest til en masse boldbesiddelse, mens hjemmeholdet udelukkende håbede på en kontrascoring skabt ud fra en stram 5-4-1-formation.

Annonce:

Hvis nogle troede, at Newcastle kom blæsende ud efter pausen for at jagte udligningen, så kender de ikke manager Rafael Benitez ret godt.

Den spanske træner er indædt tilhænger af en stærk defensiv, især mod tophold, hvor de dybe bolde og kontrastød er redskaberne i den offensive værktøjskasse.

Det lykkedes at holde Manchester City til primært at trille bolden rundt lidt uden for feltet, og det fik tilsyneladende lullet Pep Guardiolas tropper i søvn.

Efter 66 minutter kiggede et passivt City-forsvar til, mens Salomón Rondón flot flugtede en hold bold i feltet ind, og midtbaneslideren Fernandinho fuldendte fiaskoen med at begå et klodset straffespark.

Det omsatte Matt Ritchie til tre vigtige point i bundstriden for hjemmeholdet.

Salomon Rondon jubler efter sin udligning. Foto: LINDSEY PARNABY/Ritzau Scanpix
Salomon Rondon jubler efter sin udligning. Foto: LINDSEY PARNABY/Ritzau Scanpix
 

Manchester United fik aldrig spillet til at flyde mod Burnley, som i 81. minut mere end kunne dufte sejren med Chris Woods' scoring til 2-0.

Ashley Barnes havde sørget for målet til 1-0 fem minutter efter pausen.

Annonce:

Med selv om sejrsstimen blev stoppet, så lykkedes det United at redde et enkelt point hjem med to af de sene scoringer, som i mange år nærmest var klubbens kendetegn under Sir Alex Ferguson.

Paul Pogba omsatte et straffespark i 87. minut, og i dommerens tillægstid var det den svenske forsvarsspiller Victor Lindelöf som sørgede for 2-2.

Mens Burnley og Newcastle fik tiltrængte point i bundstriden, mistede Manchester United et skridt i jagten på top-4, mens Manchester City på andenpladsen risikerer at komme syv point efter Liverpool, som har en kamp til gode.

Officielt: Dansk landsholdsspiller skifter klub

Spansk galehus: Genansætter fyret træner

Mistænkt for vold: Fodboldspiller afhørt af politiet

Spillet om Eriksen: Sådan afgøres hans fremtid

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EKSTRA BLADET+

Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: