Kæmpe handel på plads: Guardiola sætter transferrekord

Manchester City har overgået sig selv ved at købe Atlético Madrids Rodri for 522 millioner kroner

Rodri er Manchester Citys dyreste spiller nogensinde. Foto: ALBERT GEA/Ritzau Scanpix
Rodri er Manchester Citys dyreste spiller nogensinde. Foto: ALBERT GEA/Ritzau Scanpix

Manchester City er ikke kendt for at være nærige på transfermarkedet, men denne gang har Josep Guardiola virkelig åbnet tegnedrengen.

De engelske mestre har netop offentliggjort, at de har skrevet kontrakt med den spanske landsholdsspiller Rodri. Midtbanespilleren er hentet i Atlético Madrid, hvor Manchester City har udløst hans frikøbsklausul på 522 millioner kroner.

Han har fået en aftale, der løber de næste fem år.

Det er den dyreste handel i klubbens historie og overgår dermed indkøbet af Riyad Mahrez, der kostede 500 millioner sidste sommer, da han blev hentet i Leicester City.

Artiklen fortsætter under tweetet..

Indkøbet af spanieren lader til at være første alvorlige skridt i jagten på den Champions League-triumf, de tørster så frygteligt efter i Manchester City. Klubben er aldrig nået videre fra semifinalen, og i sidste sæson blev Tottenham endestationen allerede i kvartfinalen.

Rodri skiftede til Atlético Madrid fra Villarreal før sidste sæson for 185 millioner kroner. og udviklede sig hurtigt til at være en af holdets bærende kræfter på Diego Simeones mandskab.

Han nåede at spille 47 kampe og scorede tre mål for Atlético Madrid.

Manchester City har allerede hentet venstrebacken Angelino i PSV Eindhoven tidligere på sommeren.

Se også: FCK atter på Superliga-rov: Stortalent afløser Vavro

Frank Lampard overtager Chelsea efter blot en enkelt sæson som Derby-manager. Foto: TONY O'BRIEN/Ritzau Scanpix Premier League - 4. jul. 2019 - kl. 10:05 Officielt: Frank Lampard er ny chef i Chelsea

Der venter Carsten V. Jensen store udfordringer i Brøndby. Foto: Mogens Flindt. Sport og Spil Bombe i Brøndby: Derfor er han den rette

19 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere