Kæmpe handel udsat: United-stjerne for træt til lægetjek

Angel Di Marias forestående skifte til Paris Saint-Germain er midlertidigt udsat da argentineren var for træt til at gennemføre lægetjekket i Qatar

Angel di Maria kan angiveligt snart kalde sig PSG-spiller. (Foto: AP)
Angel di Maria kan angiveligt snart kalde sig PSG-spiller. (Foto: AP)

Angel Di Maria fløj søndag 20 timer fra hjemlandet til Argentina, hvor han skulle gennemføre sit lægetjek i bygningen Aspire Centre.

Det var oprindelig planen, at han skulle begynde lægetjekket efter turen fra Argentina, men argentineren og hans kompagnon valgte at tage direkte på hotellet, da landsholdsspilleren simpelthen var for træt.

Der fik han en lang nats søvn og skulle efter sigende være kommet til Doha mandag, hvor han fik behandling og massage for at forberede sig til lægetjekket.

Mandag morgen skulle Paris Saint-Germains doktor ifølge Daily Mail så være ankommet til Doha for at gennemføre lægetjekket, som forventes gennemført i dag tirsdag.

Når lægetjekket er gennemført, vil Di Maria da rejse til Paris for at skrive under på kontrakten - en fireårig aftale - der ifølge flere medier vil indbringe ham i omegnen af 1,8 millioner kroner efter skat om ugen.

10 kommentarer
Vis kommentarer