Kæmpe Schmeichel-hyldest: Bedste spiller i Premier League!

Kasper Schmeichel topper Skysports liste over samtlige spillere i Premier League

Kasper Schmeichel topper Skysports powerranking over samtlige spillere i Premier League (Foto: All Over Press)
Kasper Schmeichel topper Skysports powerranking over samtlige spillere i Premier League (Foto: All Over Press)

Hvor god er Kasper Schmeichel egentlig lige nu?

Bedre end Harry Kane, Jamie Vardy, Sergio Agüero og alle andre spillere i Premier League, lyder svaret fra den engelske tv-station Skysports.

De har lavet en powerranking over samtlige Premier League-spilleres præstationer de seneste fem uger, og her ligger danskeren lige nu på førstepladsen.

Kasper Schmeichel topper listen med 12,482 point og placerer sig dermed lige foran Tottenhams bomber Harry Kane og sin egen holdkammerat Wes Morgan, der er de eneste to andre, der også når over 10 point.

POWERRANKING EFTER UGE 32
1. Kasper Schmeichel, Leicester 12,482
2. Harry Kane, Tottenham 11,641
3. Wes Morgan, Leicester 11,141
4. Christian Fuchs, Leicester 9,815
5. Timm Klose, Norwich 9,603
6. Héctor Bellerin, Arsenal 9,278
7. Robert Huth, Leicester 8,283
8. Alexis Sanchez, Arsenal 8,265
9. Riyad Mahrez, Leicester 8,239
10. Christian Eriksen, Tottenham 7,670

Listen udarbejdes ud fra point i 32 forskellige kategorier, så der gives point ud fra for eksempel driblinger, afleveringer, redninger, bolde grebet, indlæg og luftdueller, mens der er minus for fejl, kort, drop, selvmål og så videre.

Pointene er udregnet, så pointene i seneste uge tæller mere end ugen før og endnu mere end ugen før igen og så videre.

Leicester ligner en mester, efter det i weekenden blev til endnu en 1-0-sejr. (Foto: AP) Leicester Peter Schmeichel: Leicester spiller som et kommende mesterhold

Leicester sikrede sig for gemte gang i træk en 1-0-sejr, da de i weekenden vant hjemme mod Southampton. (Foto: AP) Premier League For præcis et år siden startede Leicesters mirakuløse optur

Schmeichel har holdt målet rent i fire kampe på stribe, og han har selskab af fire andre Leicester-spillere i top-10 i form af Wes Morgan, Christian Fuchs, Robert Huth og Riyad Mahrez.

Og han er ikke eneste dansker i top-10, hvor Christian Eriksen også  er med på 10. pladsen som næstbedste Tottenham-spiller kun overgået af Harry Kane.

Fra de øvrige store klubber er de bedste spillere lige nu Cesc Fabregas fra Chelsea, Hector Bellerin fra Arsenal, Philippe Coutinho fra Liverpool, Sergio Agüero fra Manchester City og David de Gea fra Manchester United.

Kasper Schmeichels næste kamp er søndag ude mod Sunderland. Her skal danskeren forsøge at skaffe rent for femte gang i træk og for 14. gang i sæsonen.

Leicester Guldet glimter for Schmeichel

Både Christian Eriksen og Kasper Schmeichel har haft meget at juble over i år, men kun en af dem kan vinde Premier League (Foto: PA/All OVer) Premier League Schmeichel eller Eriksen: Ferguson har guld-svaret

Sådan udregnes point til Skysports Powerranking:

Kasper Schmeichel topper Skysports powerranking over samtlige spillere i Premier League (Foto: All Over Press)
Kasper Schmeichel topper Skysports powerranking over samtlige spillere i Premier League (Foto: All Over Press)
 

 Selv Anders Lindegaard synes, at Schmeichel imponerer: Han spiller pissegodt, lyder det:

Glade danske spillere står med pokalen efter 2-0 sejren over Tyskland til EM i Sverige i 1992. (Foto: Kim Agersten) Tæt på EM-heltene fra 92: Her er de i dag

Målet til 7-6 udløste nærmest ubeskrivelige jubelscener på stadion, hvor 8-10.000 danskere blandt de godt 37.000 tilskuere i realiteten havde forvandlet anlægget til en hjemmebane for de rød-hvide. (Foto: POLFOTO) Tæt på EM-helten der gik under jorden

Koryfæerne Bobby Charlton, Denis Law og George Best scorede sammen 665 mål for Manchester United. De troner i dag som statuer foran Old Trafford - men berettiger deres meritter, at de får en plads på vores allstar United-hold? (Foto: Getty Images) Sport og Spil Stjernernes stjernehold: Er dette det bedste United-hold nogensinde?

1 kommentar
Vis kommentarer