Kæmpe Tottenham-brøler mod Chelsea

På blandt andet et selvmål vandt Chelsea over Tottenham i Maurizio Sarris formodede skæbnekamp

Finurlig Pedro-kasse og kæmpe Tottenham-brøler sikrede tiltrængt sejr til Sarris tropper

Maurizio Sarri kan gøre sig forhåbninger om at være Chelsea-manager lidt endnu.

Den fyringstruede italiener førte onsdag Chelsea frem til en vital sejr på 2-0 over lokalrivalen Tottenham i Premier League.

Sejren betyder, at Chelsea holder sig til i kampen om en plads i top-4, der giver adgang til Champions League i næste sæson.

Efter en periode med skuffende resultater gik bulletinerne fra London på, at Sarri kunne forvente en fyring, hvis holdet igen skuffede, men det blev altså til tiltrængte tre point i stedet.

Allerede før kampen var begyndt, tiltrak den sig store overskrifter på grund af Chelseas startopstilling.

Maurizio Sarri havde valgt at bænke sin normale førstemålmand, Kepa Arrizabalaga, der i søndagens Liga Cup-finale nægtede at lade sig udskifte, selv om Sarri krævede det.

Italieneren så sig nødsaget til at statuere et eksempel og placerede i stedet Willy Caballero i målet. Det havde Sarri altså ingen grund til at fortryde.

Willy Caballero gjorde det fint i Chelsea-målet, hvor han erstattede den skandaleombruste Kepa Arrizabalaga. Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Willy Caballero gjorde det fint i Chelsea-målet, hvor han erstattede den skandaleombruste Kepa Arrizabalaga. Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Hjemme på Stamford Bridge åbnede Chelsea da også bedst, og allerede efter fem minutter var det tæt på at give føring, da Gonzalo Higuain ramte stolpen.

Men forløsningen kom først efter 12 minutter i anden halvleg, da Pedro sneg sig på skudhold i højre side af feltet og scorede via målmand Hugo Lloris' fod.

Den franske keeper skulle komme til at ærgre sig endnu mere, da der manglede seks minutter.

Her fejlede kommunikationen fælt, og da Lloris rykkede frem i sit felt, sendte Kieran Trippier en tilbagelægning afsted, og den strøg forbi Lloris og ind i nettet til selvmål og 0-2.

Tottenham leverede en bleg indsats, og det samme gjorde Christian Eriksen. I front manglede Harry Kane skarphed, og med de forudsætninger kunne det næsten kun gå Chelseas vej.

Foto: Ritzau Scanpix Spansk fodbold Kæmpe kollaps på Bernabeu

Foto: Loic Venance/Ritzau Scanpix Premier League Sala-strid trækker i langdrag

Gareth Bale undviger holdkammeraten Lucas Vazquez efter sit mål mod Levante. Foto: Ritzau Scanpix. Spansk fodbold Nægtede at fejre scoring: Derfor er han sur

 

13 kommentarer
Vis kommentarer