Kæmpe transfer lurer: Nu smider United trumfkortet

Paul Pogba kan se frem til at blive anfører i Manchester United, hvis han skrinlægger drømmen om et skifte

Trods svingende præstationer formåede Paul Pogba at finde ved til 'årets hold' i Premier League - hør her, hvad Brian Laudrup og Thomas Gravesen mente om det. Video: Discovery Networks Danmark

Rygterne har længe svirret om en gigantisk handel, der skal sende den franske verdensmester Paul Pogba fra Manchester United til Real Madrid.

Flere britiske medier har skrevet, at det er spillerens eget ønske at forlade Manchester United ti sommer, men nu vil klubbens norske manager, Ole Gunnar Solskjær, gøre et sidste desperat forsøg på at holde kæmpestjernen på Old Trafford.

Se også: Dummer sig på pressemøde - drømmer om Real Madrid

Ifølge ESPN er Solskjær klar til at give anførerbindet til den 26-årige midtbaneprofil, hvis han lægger alle drømme om et skifte på hylden.

Paul Pogba har tidligere båret armbindet for De Røde Djævle, men den forhenværende United-manager José Mourinho flåede æren fra franskmanden, da de to røg i totterne på hinanden i løbet af den forgangne sæson.

Se også: Nu er det afsløret: Derfor skændtes Mourinho og Pogba

Se også: Mourinho smider United-bombe: Tager drastisk Pogba-beslutning

Tak for tilliden, du gamle. Paul Pogba står til at blive ny United-kaptajn, hvis han da bliver i klubben. Foto: Oli Scarff/Ritzau Scanpix
Tak for tilliden, du gamle. Paul Pogba står til at blive ny United-kaptajn, hvis han da bliver i klubben. Foto: Oli Scarff/Ritzau Scanpix
 

Paul Pogba har kontrakt med Manchester United til 2022, så i sidste ende er det englænderne, der bestemmer om de vil slippe franskmanden.

Men en fuldstændig umotiveret Pogba vil være en dyr herre at have siddende på tribunen eller bænken, og derfor håber Solskjær at kunne lokke franskmanden til at blive frontmanden i genopbygningen af United.

Manchester Uniteds nuværende kaptajn, Antonio Valencia, forlader klubben til sommer. Både Ashley Young og svenske Victor Lindelöf har begge været nævnt som arvtagere til anførerposten.

Sønderjyske er presset af mange kontraktudløb. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix Sport og Spil Superligaen Indefra: Riddersholm desperat presset

Se også: United-anfører fanget i pinlig Mourinho-bommert: Nu lægger han sig fladt ned

Se også: Stjernen siger stop: Forlader City efter drømmefinale

Se også: Avis: Lössl forhandler med engelsk traditionsklub

Se også: Klopps store udsalg: Helt hold kan smutte

62 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere