Kæmper med store smerter

Den danske forsvarsklippe Andreas Christensen har i øjeblikket smerter i ryggen som følge af en indsprøjtning

Andreas Christensen kæmper med smerter og derfor tvivlsom til kampen mod Aston Villa. Foto:Toby Melville / Ritzau Scanpix.
Andreas Christensen kæmper med smerter og derfor tvivlsom til kampen mod Aston Villa. Foto:Toby Melville / Ritzau Scanpix.

Det kører ikke på skinner for danske Andreas Christensen i de her tider.

Forsvarsspilleren har døjet med en skade i de seneste to opgør.

Søndag lå det i kortene, at han atter ville være tilbage i Chelsea-trøjen, men en indsprøjtning i ryggen gør, at et comeback formentlig lader vente lidt på sig.

Det fortæller London-klubbens tyske manager, Thomas Tuchel, inden Chelseas opgør mod Aston Villa på den traditionsrige 'Boxing Day'.

Den 25-årige landsholdsspiller har nemlig ondt. Meget ondt.

- Andreas fik en indsprøjtning i den nederste del af ryggen den anden dag, og han er også i store smerter, siger Tuchel til Chelseas hjemmeside og fortsætter:

- Det er ikke godt, når vi har haft de her problemer de sidste dage, og vi på samme tid gerne vil være konkurrencedygtige. Men vi prøver at forholde os positive og se frem til kampen mod Aston Villa.

Tyskeren henviser til, at Christensen ikke er den eneste spiller, som Chelsea nok ikke har til rådighed.

Hakim Ziyech er også tvivlsom til opgøret. Derudover har flere profiler haft coronavirus. Herunder Romelu Lukaku, Timo Werner, Kai Havertz, Callum Hudson-Odoi og Ben Chilwell.

Da startopstillingerne til kampen blev offentliggjort, var det dog med Andreas Christensen på bænken. Det samme gælder for Lukaku og Ziyech, og Hudson-Odoi var blandt de startende.

Aston Villa tager imod Chelsea klokken 18.30 på en dag, hvor fem andre kampe skal afvikles. I forvejen er den engelske juletradition ramt grundet corona. Tre kampe er allerede blevet udsat, og tidligere i dag kom det frem, at tirsdagens brag mellem Leeds og Aston Villa ligeledes bliver udsat.

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.